Pippa Middleton o primește pe iubita Prințului Harry la nuntă, cu o condiție

middleton.jpg

kate
Condiția pe care MEghan MErkle trebuie să o respecte dacă vrea să participe la nunta regală
click!

Recent s-a speculat faptul că iubita Prințului Harry, Meghan Merkle, nu ar fi binevenită la nunta surorii Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton. Motivul ar fi fost că relația celor doi este destul de recentă, iar nunta trebuie să fie luată în serios. Se pare că Pippa s-a răzgândit și îi dă voie Prințului să vină însoțit, dar Meghan trebuie să îndeplinească o condiție.

Sora lui Kate Middleton se pregătește de cel mai mare eveniment din viața ei. Pippa se va căsători pe data de 20 mai, nunta regală fiind un subiect extrem de mediatizat, însă și controversat. Aceasta este logodită cu James Matthews, fratele unei vedete de reality show, iar cei doi plănuiesc o nuntă ca în povești. După ce Pippa i-a interzis viitorului cumnat să vină însoțit de noua lui iubită, Vogue Williams, un model de success, care, se pare, nu ar avea o reputație demnă de prezența Familie Regale. Motivul invocat de aceasta a fost că relația nu pare a fi serioasă, cei doi întâlnindu-se de puțină vreme.

După ce lumea a aflat că Vogue nu va participa la nunta anului ca însoțitoare a fratelui mirelui, mulți s-au gândit la iubita Prințului Harry, Meghan Merkle. Chiar dacă cei doi se întâlnesc de la sfârșitul anului trecut, surse din preajma cuplului au afirmat de multe ori că ar trebui să ne așteptăm la o logodnă.

printul-harry-meghan-markle-670x400.jpg

meghan
Sursele din apropierea cuplului au declarat că ar trebui să ne așteptăm la o nuntă
click!

 

Pippa își dorește ca toți invitații de la nunta ei să fie căsătoriți sau cel puțin logodiți. Cu toate acestea, Meghan va putea participa la marele eveniment, însă doar la petrecerea organizată după ceremonia religioasă. Chiar și așa, actrița va veni mult mai târziu față de ceilalți invitați, după ce se vor termina toate formalitățile, conform The People.

Prințul Harry a mai fost însoțit o dată de Meghan Merkle la nunta unui prieten apropiat al acestuia, în Jamaica.  

Loading...

Citește și