Pippa Middleton, nouă condiție pentru invitații de la nunta sa. Ce le-a cerut aceasta

pippa_2.jpg

pippa
Pippa Middleton le cere invitaților încă un lucru

Sora Ducesei de Cambridge se va căsători pe 20 mai. Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, Pippa Middleton nu se oprește din pus condiții. Se pare că pentru marea zi, aceasta le-a cerut invitaților să aibă și ținută de schimb.

Nunta Pippei Middleton este cel mai important eveniment regal al anului acesta, iar regulile, mai puțin obișnuite nu lipsesc. După ce i-a cerut Prințului Harry să vină neînsoțit de iubita sa, Meghan Merkle, la ceremonia de la biserică, pe motiv că nunta trebuie luată în serios și că invitații care vin însoțiți ar trebui să fie căsătoriți, sau măcar logodiți, înainte cu mai puțin de o săptămână de la marele eveniment, acesta a mai impus o condiție.

printul-harry-meghan-markle-670x400_0.jpg

pippa
Prințul Harry și iubita sa, Meghan Merkle
click

 

Se pare că invitații vor fi nevoiți să aibă două ținute pe 20 mai. Mai exact, aceștia trebuie să schimbe ținuta pe care o vor purta la ceremonie, cu o ținută ce va fi purtată la recepție. Schimbarea ținutei nu este neobișnuită pentru mirese, chiar și Kate Middleton schimbându-și rochia Alexander McQueen cu una Sarah Burton pentru petrecere.

Având în vedere că nunta Pippei Middleton a costat aproximativ 250,000 de lire sterline, atunci probabil nu este un lucru atât de incredibil că invitații sunt rugați să aibă două ținute.

Loading...

Citește și