Peste 80 de persoane, rănite de un șoarece! Cum a fost posibil așa ceva

Ultima actualizare:

    Peste 80 de persoane au fost rănite din cauza unui șoricelfoto: Hepta
Peste 80 de persoane au fost rănite din cauza unui șoricelfoto: Hepta

Peste 80 de persoane au fost grav rănite într-o moschee din Maroc. Incidentul s-a desfășurat în timpul ceremoniei religioase de la sfârșitul Ramadanului și a fost provocat de un șoarece.

O șoarece a pătruns în moscheea Hassan II din Casablanca, Maroc, provocând o mare înghesuială. În timpul unei ceremonii religioase desfășurată în noaptea dintre 13 și 14 aprilie, o femeie a observat un șoarece, informează Mediafax.

Femeia a generat panică în moschee când s-a panicat din cauza prezenței șoarecelui. În scurt timp s-a format o mare înghesuială, unde femeile țipau și alergau de spaimă. Peste 80 de persoane au fost rănite în urma incidentului și a aglomerației formate.

„Cel puțin 81 de persoane, majoritatea femei, au suferit răni ușoare și fracturi, în timp ce sute dintre ele au fugit”, au declarat autoritățile marocane.

Cel puțin cinci persoane au suferit fracturi, iar patru persoane au fost rănite la umăr din cauza înghesuielii. Una dintre victime era însărcinată și a suferit o dublă fractură la nivelul gambei. Femeia încă se află în grija medicilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net