Păpuşa Barbie va putea vorbi cu copiii. Uite cât costă VIDEO

barbie_1.jpg

Barbie papusa vorbitoare
Barbie va fi prima păpușă inteligentă

Producătorul de jucării Mattel va colabora cu firma americană ToyTalk pentru a dezvolta un model interactiv, conectat la internet, al celebrei păpuşi Barbie, care va putea purta conversaţii cu copiii, prin intermediul unei platforme de recunoaştere vocală.

Un prototip al păpuşii, numit Hello Barbie, a fost prezentat la Târgul de Jucării de la New York, pe 14 februarie, unde au fost expuse o mulţime de jucării inteligente (smart toys), informează abcnews.go.com, preluat de Mediafax.

"Principala cerinţă pe care o primim de la fetiţele din întreaga lume este că vor să poată avea o conversaţie cu Barbie. Acum, pentru prima dată, Barbie va putea purta o conversaţie bidrecţională", a declarat o purtătoare de cuvânt a Mattel.

Hello Barbie va putea participa la jocuri interctive, va putea spune glume şi poveşti. De asemenea, jucăria va asculta ceea ce spune copilul şi se va adapta în timp, astfel încât, dacă un copil spune că îi place să danseze, jucăria va putea face referire la acest lucru în viitor.

Hello Barbie va avea nevoie de o conexiune wi-fi (fără fir) la internet şi va putea fi utilizată timp de circa o oră la o singură încarcare a bateriei. Un microfon, un difuzor şi două LED-uri tricolore vor fi instalate în colierul păpuşii, în timp ce acumulatorii vor fi instalaţi în picioare şi vor putea fi conectaţi la un încărcător extern ce va putea fi montat pe perete.

Preţul noi jucării va fi de circa 75 de dolari, dar o dată de lansare comercială nu a fost încă anunţată.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1