Panică! Turiştii din Corfu şi Patras, Grecia, au fost zguduiţi în plină noapte de un seism de 5.4

zakynthos_h_54728787.jpg

zakynthos cutremur 2018
Cutremurul de 6.8 din octombrie 2018 a semănat panica în rândul turiştilor
foto EPA
Citeste tot despre: 

Clipe de coşmar pentru turiştii aflaţi în Grecia! Zeci de turişti aflaţi în hotelurile de pe coasta vestică a Greciei au fost treziţi brutal din paturi la ora 4.15 în dimineaţa zilei de 5 februarie. Un seism puternic de 5.4 a zguduit din temelii clădirile şi semănat panica. De teama unor replici mai puternice, oamenii au petrecut noaptea sub cerul liber.

Panică pentru turiştii aflaţi în Corfu şi Patras, Grecia! La ora 4.15, mii de oameni s-au trezit panicaţi şi au ieşit pe străzi după ce s-a produs un seism de 5.4 în apropiere de Corfu şi Patras. „Dormeam adânc când am simăţit că totul se mişcă. Am sărit din pat şi mi-am luat copiii în braţe. Am auzit cum cad diferite obiecte din vitrină”, a povestit pentru The Sun un turist. Un altul, care a fost cazat la etajul patru a confirmat că seismul am fost urmat de o serie de replici de peste 3.

În ultimii trei ani, Grecia a zguduită de peste 5.000 de cutremure de intensitate medie şi redusă. În octombrie 2018, Grecia a fost lovită de un cutremur de 6.8, iar insula Zakynthos a fost grav afectată. Sute de oameni au ajuns la spitale după ce mai multe acoperişuri au căzut, s-au spart geamuri şi s-au surpat câteva clădiri.

Loading...

Citește și