Cum a devenit un bărbat milionar de pe urma refugiaților

refugiati.jpg

refugiati, azilanti Romania, val de imigranti, integrarea refugiatilor
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

James Vyvyan-Robinson, directorul unei firme englezești care se ocupă cu asigurarea transportului și a cazării refugiaților, este cercetat de autorități pentru că și-ar fi însușit o parte a banilor destinați ajutorării celor care cer azil.

Fostul ofițer Vyvyan-Robinson a primit anul trecut o mărire de sarlariu de 379%, ceea ce a ridicat o serie de întrebări cu privire la modul în care au fost folosiți banii pentru refugiați.

Imigranții veniți din Eritreea, Siria, Afganistan, Libia, Sudan, Angola sau Maroc sunt cazați la un hotel de trei stele, plătit din banii contribuabililor englezi. Cu toate acestea, ei se plâng că sunt discriminați și că nu primesc aceleași beneficii ca ceilalți oaspeți ai hotelului. Deși au parte de trei mese pe zi, ei sunt nemulțumiți de faptul că trebuie să ia masa într-o cameră separată de ceilalți oameni cazați în același hotel, informează Daily Mail.

Contractul realizat de firma al cărui director este James Vyvyan-Robinson este numit drept o rușine pentru că nu se poate explica cum sume colosale din banii contribuabililor au ajuns la firma cu pricina.  De asemenea, inexplicabilă este și mărirea salariului lui Robinson de la 200.000 de lire pe an la 960.000 de lire sterline.

 

Loading...

Citește și

  • ungaria criza refugiatilor viktor orban

    Noi înregistrări video au ieșit la iveală, privind condițiile în care sunt ținuți refugiații din Ungaria. Imaginile sunt absolut șocante. Polițiștii le aruncă mâncare în cuștile unde autoritățile ungare i-au pus.

  • refugiati, Lebos, gunoaie, organizatii

    Nu mai puţin de 81 de organizaţii non-profit se agită să salveze insula Lesbos de mizeria lăsată de cei 450.000 de imigranţi care au trecut pe aici în intervalul ianuarie 2015 – ianua­rie 2016. Degeaba! Zilnic marea aduce noi şi noi gunoaie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1