Obama, prima apariție în public după ce a părăsit Casa Albă. A fost ovaționat ca un star rock

obama_.jpg

barack obama
Barack Obama a fost surprins pentru prima dată în public după ce a părăsit Casa Albă
Foto: captură foto/Daily Mail

Mulți americani îl vor în continuare pe Barack Obama în conducerea Statelor Unite. Popularitatea sa este în continuare la cote înalte )spre deosebire de Donald Trump). Ne putem da seama de acest lucru după reacția mulțimii atunci când a fost văzut în New York.

A fost prima sa apariție în public după ce a părăsit Casa Albă și a anunțat că pleacă alături de familie într-o vacanță în Insulele Caraibe, precizează Daily Mail. când a fost văzut de mulțimea din jur, Obama a fost tratat ca un adevărat star rock, cu toții aplaudându-l și ovaționându-l. Deși întrevederea a fost de scurtă durată, fostul președinte i-a salutat pe simpatizanții săi, le-a zâmbit, apoi s-a urcat în mașina care îl aștepta.

Cu toții l-au putut vedea pe Obama că îi priește noul stil de viață de președinte pensionat și s-a observat acest lucru chiar și la ținuta sa. Americanii erau obișnuiți să-l vadă mereu îmbrăcat într-un costum impecabil, decent și elegant, dar acum, fostul președinte nu s-a mai obosit să-și accesorizeze ținuta și cu o cravată, în timp ce cămașa sa era descheiată la piept. Probabil nu se aștepta să fie întâmpinat de atât de mulți oameni.

malia.jpg

malia obama
Malia Obama se află în această perioadă la New York, unde urmează un stagiu de practică în cadrul unei companii
Foto: Splash News

Nu se știe încă motivul pentru care Barack Obama se află în New York, dar acesta a ieșit din sediul Fundației Simons, o organizație care investește în cercetarea în domeniul matematicii și științelor non-umaniste. În timpul mandatului de președinte, fondatorii fundației Simons i-au donat Funadției Obama 670.000 de dolari. Ei au fost invitați de mai multe ori la diverse evenimente în cadrul Casei Albe datorită acestui serviciu. Cu siguranță, vizita fostului președinte a avut scop de afaceri, având în vedere relația cu această fundație.

obama_si_malia.jpg

obama malia
Barack Obama și fiica sa, Malia, luând cina într-un restaurant italian
Foto: Instagram/Joe Ciriello

Noaptea trecută, paparazzi l-au surprins pe Obama în compania fiicei sale, Malia, luând cina împreună la un restaurant cu specific italian din Soho. Ea se află în prezent în New York pentru că este implicată într-un stagiu de practică în cadrul unei companii. În acest restaurant au servit masa mai multe celebrități de renume internațional ca Rihanna, Billy Joel, Naomi Campbell și regretatul David Bowie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1