O româncă a rămas fără copil, după ce i l-a luat un cuplu de homosexuali

bebelus.jpg

bebelus nume unic copii Elvetia
Mama surogat a rămas fără fetiță, dar va putea ține legătura cu ea
foto: Click!

O româncă din Marea Britanie a rămas fără copilul său, după ce tribunalul a decis ca acesta să fie crescut de tatăl său biologic și iubitul său.

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită presei, va putea ține legătura cu fetița sa născută în urmă cu un an și trei luni în Marea Britanie, dar nu va putea pleca cu ea din țară, scrie publicația Mirror.

Românca a adus pe lume acest copil în urma unui acord cu un prieten în vârstă de 47 de ani, născut în România, dar care la 18 ani s-a mutat în Marea Britanie împreună cu familia. Femeia a rămas însărcinată după ce prietenul și iubitul său au donat spermă, ea fiind de accord să fie mamă surogat pentru ei. Însă, după nașterea fetiței, ea s-a răzgândit și nu a mai vrut să se separe de ea.

Refuzul acesteia de a renunța la propriul copil i-a determinat pe cei doi homosexuali să o dea în judecată, iar recent instanța a încredințat copilul acestora. Românca mai are două fete, de 12, respective 13 ani, cu un cetățean britanic, care locuiesc cu tatăl lor.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1