O româncă din Italia, forțată de fostul soţ să facă sex cu un alt bărbat, în timp ce el privea

carabinieri.jpg

carabinieri
Carabinierii au intervenit, alertați de un vecin
foto: Lasicilia.it
Citeste tot despre: 

De teama celor doi călăi, femeia nu a povestit nimănui despre chinurile la care era supusă de circa un an. Salvarea ei a fost un trecător, care a alertat autorităţile, după ce i-a auzit ţipetele disperate.

O româncă de 37 de ani a trecut prin momente de coşmar în Italia. Femeia a fost maltratată şi abuzată timp de un an de fostul ei soţ şi de un amic al acestuia, ambii de naţionalitate română. 

Potrivit publicaţiei La Sicilia, fostul soţ, în vârstă de 37 de ani, a forţat-o în repetate rânduri pe tânără să întreţină raporturi sexuale cu prietenul său de 31 de ani, în timp ce el îi privea.

Un vecin a alertat poliția din cauza țipetelor femeii

Bătută şi ameninţată, femeia a îndurat în secret chinurile la care a fost supusă. Scăparea ei a venit zilele trecute, când, alertat de ţipetele care se auzeau din imobil, un vecin a anunţat carabinierii. Când oamenii legii au reuşit să intre în locuinţă, fostul soţ al femeii o strangula. Salvată din mâinile călăului său, românca a povestit anchetatorilor prin ce trecuse în ultimul an, despre insultele şi ameninţările cu moartea, numeroasele bătăi cu mătura şi repetatele agresiuni sexuale. 

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi sub acuzaţia de persecuţie, rezistenţă faţă de un oficial public, tentativă de violenţă sexuală şi tentativă de extorcare.

Citește mai multe despre acest caz pe Adevarul.ro
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1