O româncă, celebră în Grecia. Are puterea de a vedea viitorul

Ultima actualizare:

    Angie Loupescou și-a deschis un centru de consultanță la Atena, însă e solicitată de oameni din toate colțurile lumii
Angie Loupescou și-a deschis un centru de consultanță la Atena, însă e solicitată de oameni din toate colțurile lumii

Angie Loupescou, o româncă originară din Constanța, este celebră în Grecia și chiar în întreaga lume, după ce a făcut previziuni incredibile. A „văzut” prăbușirea turnurilor gemene din SUA, accidente, evenimente cu implicații majore și chiar apariția coronavirusului cu mult timp înainte să apară. În prezent, ține conferințe online, face consultații prin telefon și Skype cu oameni de toate vârstele și de toate naționalitățile. Spune că în multe cazuri e suficient să audă vocea cuiva pentru a-i prevedea viitorul.

A fost înfiată de o familie de greci

Angie a trăit în România până la vârsta de 12 ani. Rămasă orfană, după ce părinții i-au murit într-un accident de mașină, a fost adoptată de un cuplu de greco-români care au luat-o cu ei în Grecia. Doi ani mai târziu a început să observe că are capacități paranormale. „La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen, prevedeam lucruri care urmau să se întâmple familiei și cunoscuților, iar ele se adevereau întotdeauna. Așa mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a făcut un cadou rar, cel al clarviziunii și al telepatiei”, a povestit Angie Loupescou, într-un interviu pentru Click!. Și-a dorit să urmeze Facultatea de Teologie, dar, în cele din urmă, a urmat Psihologia și Filosofia. Studiile au ajutat-o foarte mult să-și înțeleagă și să-și dezvolte abilitățile înnăscute.

A prevăzut cutremure, inundații și chiar apariția coronavirusului


    Angie Loupescou a scris nenumărate cărți despre previziuni, feng shui, interpretarea viselor, inclusiv cu sfaturi de supraviețuire în perioada crizei economice
Angie Loupescou a scris nenumărate cărți despre previziuni, feng shui, interpretarea viselor, inclusiv cu sfaturi de supraviețuire în perioada crizei economice

A început să devină un nume prin anii 2000, odată cu lansarea cărții ei, numite „Viețile precedente ale personalităților celebre”. Acolo a scris despre viziunea ei privind doborârea turnurilor gemene din SUA. Un an mai târziu, în septembrie 2001, catastrofa se adeverea. „Apoi, am mai prevăzut multe din evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, de la cutremure, incidente, situații economice, inundații, până la apariția coronavirusului și alegerea în State a președintelui Biden. Toate au apărut în interviuri televizate sau în articole de presă.

E solicitată de oameni din toată lumea

În prezent, Angie Loupescou este cercetător în metafizică, psiholog, hipnoterapeut clinic, înzestrată cu rare capacități telepatice. Face parte din echipa medicală a Clinicii Universității Leipzig, din echipa Societății de Cercetare Psihică din Londra și din Guild National of Hypnotists din SUA. Ea a fondat Societatea Științifică de Cercetare Psihică din Grecia și Centrul de Consultanță Psihologică și Hipnoterapie Loupescou Consultants din Atena. Cu tot acest bagaj academic, completat de capacitățile paranormale înnăscute, Angie a ajuns un nume atât în Grecia, cât și peste hotare. Oamenii de peste tot apelează la ea, iar lista de așteptare e lungă. „Chiar și acum, în carantină, sunt solicitată de oameni din toată lumea pentru consultații prin telefon sau prin Skype. Împlinirea mea este că pot ajuta oamenii folosindu-mi harul”. Întrebată ce vede în față pentru România, Angie ne răspunde: „E o situație dificilă, o combinație a crizei economice cu cea a coronavirusului, care va dura încă 2-3 ani”.

Poate detecta boli sau preveni accidente

Românca acordă consultații pentru rezolvarea problemelor personale, sentimentale, sau legate de carieră, de sănătate. „Pot detecta intuitiv boli sau accidente înainte de a se produce. Astfel, previn, avertizez. Oamenii mai apelează la mine pentru tehnici de relaxare și susținere (stres, atacuri de panică, fobii, obsesii, insomnie, bulimie, anorexie, fumat, reglarea metabolismului etc.), pentru interpretarea viselor, retrospective din viețile anterioare, creșterea încrederii de sine, alungarea energiei negative, strategii pentru o viață fericită, printre care și sfaturi despre tehnica Feng Shui”. Metodele ei sunt variate: telepatie, previziune, hipnoterapie sau bioenergie. „Nici o altă metodă nu s-a dovedit, până azi, să răspundă atât de perfect la nevoile fizice și spirituale ale organismului ca hipnoterapia și hipnoza intuitivă. Acest tip de hipnoză este ceea ce face ca Centrul Loupescou să fie unic în lume”, explică Angie.

Ce este hipnoza și care e utilitatea ei

Conform specialistului, hipnoza este cea mai eficientă metodă terapeutică a secolului 21, complet inofensivă, recunoscută de medicina modernă. „E important de remarcat că în SUA a fost utilizată de către psihiatri după razboiul din Vietnam, pentru vindecarea a mii de soldați afectați psihic și pentru reintegrarea lor în societate. Hipnoza e utilizată în rezolvarea eficientă a multor probleme de natură personală și a celor legate de cariera profesională. E necesar, însă, ca hipnoterapeutul să fie un om cu un bagaj vast de cunoștințe și dotat cu harul intuiției și capacității de a aduce pacientul în stare de hipnoză, adică de relaxare. De relaxare, nu de somn, așa cum cred unii în mod greșit”, ne explică Angie Loupescou. Terapeutul intră el însuși într-o stare de hipnoză, care îi permite să afle cauzele problemelor pacientului. Poate depista:

  • Apariția unor boli înainte ca acestea să apară
  • Energia negativă acumulată în urma stresului, dar și în urma contactului cu alte persoane, plus îndepărtarea ei
  • Persoanele dispărute
  • Cauza problemelor personale și de carieră
  • Karma care poate fi legată de incidente dintr-o viață anterioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net