O pisică și puii ei au pus pe jar o întreagă echipă de geniști din SUA

pisica-ohio-2.jpg

pisica ohio
O pisică a reușit să alerteze o întreagă echipă de intervenție
Sursă foto: Facebook / Butler County Sheriff’s Office

O echipă de pirotehniști din Ohio, SUA, a fost chemată de urgență în momentul în care a fost găsită în apropierea unei biserici o geantă suspectă. Echipa de specialiști sosită la fața locului a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a aflat care este cauza agitației!

La deschiderea „pachetului suspect", echipa de pirotehniști de la biroul șerifului din comitatul Butler a descoperit o pisică și cei șase pui ai ei, care fuseseră născuți cu puțin timp înainte. „Când au sosit, specialistul Mike Grimes și detectivul Detherage au auzit un fel de ronțăit”, a declarat biroul șerifului într-o postare pe Facebook. Atunci, spiritele s-au linștit, căci echipa de intervenție și-a dat seama că nu se află în fața unui explozibil. 

Șerifii au dus pisica și pe pisoii ei la adăpostul ”Animal Friends Human Society” din Hamilton, unde micile felinele se simt confortabil și sunt hrănite. Pisoii au fost îmbăiați, iar mamei i s-au efectuat analize de sânge, din care a reieșit că are o stare foarte bună de sănătate. 

„Face o treabă fantastică, își îngrijește pisoii, iar toți cei șapte vor fi plasați la familia lor adoptivă”, au transmis reprezentanții adăpostului pentru animale. Mai mult decât atât, cei de la adăpostul ”Animal Friends Human Society” intenționează să păstreze legătura cu familia adoptivă a felinelor pentru a oferi știri, în mod regulat, despre mamă și pisoi, pe pagina oficială de Facebook a asociației. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1