O nouă idilă în Familia Regală a Regatului Unit. Cine sunt protagoniștii

gettyimages-170601181.jpg

andrew
Familia Regală se mărește
getty

Prințul Andrew (57 de ani), al treilea copil al Reginei Elisabeta, ar avea o idilă cu o cântăreață. Kylie Minogue (48 de ani) s-ar întâlni cu Prințul de câteva săptămâni, încercând să ascundă acest lucru de ochii curioșilor.

Kyle Minogue a avut parte de câteva ”întâlniri liniștite” cu Prințul Andrew, acest lucru ținând de câteva săptămâni bune. Actrița a rupt logodna cu iubitul ei mai tinerel, Joshua Sasse (29 de ani) în luna februarie. O agenție de presă a confirmat că cei doi au început să se vadă din ce în ce mai des de când Prințul a sunat-o să-i ofere sprijinul său.

andrewZoom
Prințul Andrew se întâlnește cu o cântăreață
getty

 

O sursă de la Palat a declarat că ”din acest moment ei sunt inseparabili”. ”Kyle este persoana pe care Majestatea Sa ar primi-o cu brațele deschise în Familia Regală”, a declarat aceiași sursă, conform Metro.

kyleZoom
Cântăreața ar fi binevenită în Familia Regală
getty

 

Frumasa artistă l-a dat afară din casa ei din Londra pe Joshua Sasse și a rupt logodna, după ce el ar fi devenit tot mai  intim cu o colegă de platou, actrița spaniolă, Marta Milans (34 de ani), alături de care a filmat pentru serialul  „No Tomorrow”.

artistaZoom
Artista a rupt logodna de Joshua în februarie
getty

 

Reprezentanții lui Kylie Minogue sau ai Prințului Andrew nu au comentat încă zvonurile privind relația dintre cei doi.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • william

    Victoria Beckham (43 de ani) a fost onorată cu un premiu OBE la Palatul Buckingham, înmânat chiar de Prințul William. Victoriei i-au fost recunoscute meritele aduse în ultimii 17 ani în industria modei. În anul 2003 și soțul Victoriei, David Beckham a fost onormat cu un premiu OBE, pentru performanța sa din fotbal, premiu înmânat de către Regina Elisabeta a II-a.

  • familie

    La mulți ani micului Prinț al Suediei. Prințul Alexander al Suediei a împlinit un an de la venirea sa pe lume, iar părinții acestuia au publicat un portret de familie adorabil, în care acesta își arată dințișorii printr-un zâmbet inocent.

  • Familia Regală a Spaniei a fost denumită, de-a lungul timpului, familia perfectă, datorită aparițiilor impecabile a fiecărui membru încoronat. Întreaga familie a fost în centrul atenției la slujba de Paști, ținută la Catedrala Palma de Mallorca, din Spania. Cu această ocazie, cele două prințese, Leonor și Sofia, au demonstrat încă o dată că pot fi denumite drept ”cele mai frumoase prințese din lume”.

  • kate

    Recent s-a speculat faptul că iubita Prințului Harry, Meghan Merkle, nu ar fi binevenită la nunta surorii Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton. Motivul ar fi fost că relația celor doi este destul de recentă, iar nunta trebuie să fie luată în serios. Se pare că Pippa s-a răzgândit și îi dă voie Prințului să vină însoțit, dar Meghan trebuie să îndeplinească o condiție.