O mamă și-a scăpat accidental copilul din brațe, după ce s-a dezechilibrat pe scările rulante! Bebelușul de trei luni a murit

femeie-scari-rulante.jpg

Femeia s-a dezechilibrat pe scări
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

O femeie din China și-a scăpat accidental bebelușul din brațe, când s-a dezechilibrat pe scările rulante, într-un mall. Copilașul de trei linu nu a mai avut nicio șansă după ce a căzut de la etajul al treilea al centrului comercial.

Incidentul tragic a fost surprins de camerele de supraveghere. Femeia și-a pierdut pentru câteva secunde echilibrul și a scăpat bebelușul de trei luni din brațe. Incidentul a avut loc în provicia Guangdong, sâmbătă după-amiază (30 martie). Medicii ajunși cu ambulanța la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copil. Bebelușul a fost pronunțat mort la locul tragediei. 

„Mama era cu ambii copii pe scările rulante. Probabil că nu și-a putut ține echilibrul, iar copil i-a căzut din brațe câteva etaje”, a declarat o sursă din Poliție, potrivit Daily Mail

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi se vede cum femeia își scapă din greșeală copilul peste balustradă, în timp ce fratele lui mai mare se uită îngrozit. După ce a scăpat bebelușul din brațe, mama și celălalt copil al ei au început să alerge disperați pe scări. Martorii spun că cei doi au început să plângă și să strige după ajutor când au găsit bebelușul. Tatăl copilului a fost și el anunțat de tragedie, bărbatul aflându-se la muncă la momentul accidentului. Poliția investighează acum acest caz.

 

Loading...

Citește și

  • Un copil de numai un an și jumătate a fost la un pas de moarte, după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuiește. În mod miraculos, micuțul a scăpat cu viață, fiind salvat de sârmele de rufe ale vecinilor.

  • A supravieţuit miraculos! Un băieţel de cinci ani din Galaţi a căzut de la 12 metri înălţime şi s-a ales doar cu un picior rupt şi cu câteva răni la faţă. Totul, după ce a fost lăsat nesupravegheat de mama lui, iar copilul a căzut de la fereastră.