A câştigat un concurs de frumuseţe, deşi toti au râs de greutatea ei

mar_tarres_instagram.jpg

mar tarres frumusete
Mar Tarres (28 de ani) a câștigat un concurs al celor mai frumoase trupuri ale verii
Foto: arhivă personală

După ce ani de-a rândul a fost criticată pentru greutatea sa, Mar Tarres, o femeie de 28 de ani născută în Peru, a realizat o pagină de Facebook pe care postează fotografii și mesaje motivaționale, adresate tuturor femeilor care se confruntă cu orice fel de insulte adresate lor pentru felul în care arată.

Ceea ce tânăra a reușit prin campania sa poate fi considerată o adevărată performanță: redefinirea standardelor de frumusețe.  Mar Tarres, stabilită acum în Argentina, demonstrează că normele 90-60-90 sunt doar niște banale șabloane de care nimeni nu  ar trebui să țină cont. Frumusețea vine din interior și din atitudinea pe care o persoană o afișează.

mar tarres concurs de frumuseteZoom
Mar și prietenele ei se simt confortabil în propria piele
Foto: arhivă personală

 

Înscrisă într-un concurs care a avut ca scop stabilirea celui mai frumos corp al verii, Tarres a arătat, prin câștigarea acestuia,  că fiecare om este frumos în felul său. “Oamenii au votat pentru un corp normal, cu celulită, vergeturi , kilograme în plus șl sâni lăsați după alăptare. Nimeni nu ar trebui să ne spună ce este frumos și ce este urât. Frumusețea este în ochii privitorului.”, a declarat Mar, citată de Daily Mail.  

mar tarres frumuseteZoom
Mar Tarres nu se sfiește să pozeze în costum de baie
Foto: arhivă personală

 

Femeia, care în viața de zi cu zi este comendiant,  a fost aproape de a se retrage din concurs, după ce o serie de insulte au invadat Facebook-ul. Victoria ei a fost catalogată ca un câștig al femeilor de pretutindeni.

loading...
Loading...

Citește și

  • ruby grasuta clip monte carlo

    Până să „stingă lumina” în 2012 şi să devină celebră, Ruby (26 de ani) a avut parte şi de câteva încercări nereuşite. Click! a aflat că înainte de a ajunge vedetă în România a filmat un videoclip la Monte Carlo, dar acesta nu a fost difuzat niciodată, din cauza neînţelegerilor cu producătorii.

  • blugi femei grasute kat dennings

    Pentru femeile mai plinuțe, perechea potrivită de blugi este greu de găsit, mai ales că cele mai multe magazine promovează doar haine haine universale. Chiar dacă pare o misiune imposibilă, există anumite lucruri pe care trebuie să le urmărești pentru a-ți găsi jeans pe măsură.