O femeie a murit, după ce ambulanța a venit abia după 6 ore! A așteptat pe marginea trotuarului

Ultima actualizare:
Donna Gilby
Donna Gilby

O femeie din Țara Galilor a murit după ce a așteptat ambulanța timp de șase ore pe marginea unui trotuar, transmite presa internațională.

Donna Gilby, o femeie originară din Țara Galilor,în vârstă de 47 de ani, a alunecat pe stradă și și-a fracturat un picior, iar pentru că nu s-a mai putut mișca din cauza durerii, a sunat la ambulanță și a așteptat venirea serviciilor medicale chiar în locul cu pricina. 

Femeia și-a petrecut ultimele ore din viață pe asfaltul rece de la marginea drumului, în orașul Cwmaman, timp în care apropiați, dar și persoane necunoscute i-au adus pături pentru a o înveli și băuturi calde pentru ca acesta să se încălzească. Donna nu a fost mutată din locul unde s-a întâmplat tragedia, deoarece aceasta acuza dureri mari și la coloană. 

Ambulanța a venit abia după 6 ore de chin, și a transportat-o pe femeie la spitalul Prince Charles din merthyr Tydfill. Donna Gilby a încetat din viață însă a doua zi, în urma unui stop cardiac. 


    Donna GilbyFoto: Arhivă personală
Donna GilbyFoto: Arhivă personală

Tatăl femeii, în vârstă de 74 de ani, a declarat că în momentul în care a sunat la ambulanță i s-a comunicat că exista un număr mare de urgențe și că un echipaj va ajunge la fața locului cât mai repede posibil.

Familia femeii este revoltată de întârzierea ambulanței

Donna Gilby plecase din apartamentul ei în dimineața zilei de joi, pentru a merge la o programare la doctor. Atunci s-a întâmplat tragedia, iar

femeia a fost nevoită să aștepte șase ore după ambulanță, timp în care a zăcut pe jos, pe asfaltul rece de pe marginea drumului. Rudele femeii sunt acum revoltate și au vrut să facă publică o fotografie tulburătoare, cu momentul agoniei acesteia, potrivit antena3.ro. Ulterior a venit ambulanța, însă femeia a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net