O avere! Atât a costat haina purtată de Melania Trump. Dar a transformat-o într-o divă

000_ox9jh.jpg

melania trump
Melania Trump a arătat ca o divă într-o haină Dolce & Gabanna
foto: AFP

Melania Trump încheie în glorie primul turneu oficial în calitate de primă doamnă a SUA. Soția lui Donald Trump a furat prim-planul vineri, în Catania, unde președintele american participă la summit-ul NATO.

Sicilia este ultima oprire pentru Donald și Melania Trump în primul lor turneu oficial în calitate de președinte și de primă doamnă a SUA. A fost o perioadă plină, în care toate gesturile cuplului prezidențial au fost puse sub lupă, iar alegerile vestimentare ale Melaniei au fost analizate la sânge.

Melania a lăsat însă pentru final piesa de rezistență a garderobei pregătite pentru acest turneu și a coborât vineri dimineața din limuzina oficială exact ca o divă a anilor de glorie ai filmului italian.

h_53547167.jpg

melania trump
Melania Trump a atras toate privirile cu această haină Dolce & Gabanna
foto: EPA

 

Soția în vârstă de 47 de ani a lui Donald Trump a purtat o haină de la Dolce & Gabanna tapetată cu flori 3 D viu colorate, în valoare de nici mai mult, nici mai puțin decât 51.500 de dolari, asorată cu un clutch din aceeași colecție, în valoare de 1.630 de dolari.

Ca să fie sigură că haina va atrage toate privirile, Melania a avut grijă să poarte în rest culori neutre și doar o pereche de ochelari de soare masivi drept accesoriu.  

000_ox9jn.jpg

melania trump
Melania Trump a purtat o haină înflorată peste o rochie crem mulată
foto: AFP
Loading...

Citește și