O aplicaţie pentru pizza a salvat-o de iubitul care o ţinea sechestrată

Ultima actualizare:
Mesajul salvator a fost introdus în comanda pentru pizza
Mesajul salvator a fost introdus în comanda pentru pizza

O femeie din Florida, ținută ostatică împreună cu cei trei copii ai ei, a reușit să se salveze cu ajutorul aplicației de livrări Pizza Hut.

Cheryl Treadway împreună cu cei trei copii erau ținuți ostatici și amenințați cu un cuțit de către iubitul femeii, Ethan Nickerson. Potrivit BuzzFeed, cei doi se certaseră toată ziua când bărbatul a scos un cuțit. Cheryl a încercat să părăsească locuința pentru a-i lua de la școală pe copiii ei, însă bărbatul i-a confiscat telefonul și a plecat împreună cu ea.

Când s-au întors, situația a rămas aceeași, bărbatul ținându-i pe femeie și pe cei trei copiii prizonieri. Cu toate acestea, Cheryl a reușit să îl convingă pe iubitul ei să-i înapoieze telefonul pentru a comanda pizza prin aplicația Pizza Hut. Aceasta a inclus în comandă mesajul „vă rog ajutați-mă!”, însă bărbatul nu a observat.


    Mesajul salvator a fost introdus în comanda pentru pizzaFoto: BuzzFeed
Mesajul salvator a fost introdus în comanda pentru pizzaFoto: BuzzFeed

Angajații Pizza Hut au observat mesajul ascuns și au sunat imediat la poliție, întrucât femeia era un client fidel al companiei. „Lucrez aici de 28 de ani și niciodată, dar niciodată, nu am primit astfel de mesaje”, a declarat managerul companiei, Candy Hamilton, citată de BuzzFeed.

Când a ajuns poliția, femeia a ieșit în fugă din casă cu unul dintre copii. Un polițist a discutat cu Nickerson timp de aproximativ 20 de minute și l-a convins să iasă afară din locuință. Acesta a fost arestat și acuzat de atac deosebit de grav cu o armă și obstrucționarea justiției prin împiedicarea dialogului cu forțele legii.

În prezent, femeia împreună cu cei trei copii sunt în afara oricărui pericol, însă aceasta nu a făcut nicio declarație cu privire la cele întâmplate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net