Nu te-ai aştepta la asta de la un prinţ! Cum a fost surprins William, chiar de ziua lui

printul_william.jpg

printul william grenfeel tower
Prințul William a stat de vorbă cu supraviețuitorii tragediei din Grenfell Tower
Foto: Getty

În ciuda faptului că pe 21 iunie a fost ziua de naștere a Ducelui de Cambridge, Prințul William nu a părut deloc prea euforic. De fapt, acesta a fost cât se poate de dezamăgit din cauza scorului egal făcut de la Regatul Unit cu slovacia la Euro 2016. El a călătorit înapoi spre Marea Britanie alături de alți pasageri care i-au observat supărarea.

Prințul William (34 de ani) a părut așadar trist nu pentru că nimeni de pe aeroport nu i-a urat măcar un simplu "la mulți ani", ci mai degrabă din cauza meciului dezamăgitor al Angliei. În mod surprinzător, el a ales să călătorească înapoi spre casă la clasa bussiness, alături de alți suporteri englezi, relatează DailyMail.co.uk.

Când s-a îmbarcat, el nu a dorit decât să-și pună geanta în compartimentul pentru bagaje și s-a așezat comod pe locul său fără să se simtă deranjat de restul fanilor. "Apropae imediat după ce s-a așezat, cred că a adormit pentru că a lăsat capul pe spate și părea că moțăie. Nu a băut și nu a mâncat nimic. Suntem cu toții obosiți din cauză că am fost supuși unui carusel de emoții, așa că nu-l învinuiesc că a adormit", a declarat James, unul dintre pasageri. 

Când a aterizat, Prințul William a fost escortat la Range Rover-ul negru care îl aștepta parcat pe pistă. El a spus că a petrecut ziua de naștere alături de Kate și de cei doi copii ai lor, Prințul George (care are aproape trei ani) și Prințesa Charlotte (un an).

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

 • printul william

  Monarhiile au pus întotdeauna mare preț pe imaginea pe care o afișează, cu atât mai mult în timpul unor evenimente importante. Regina Marii Britanii se pare că încă este foarte atentă la etichetă și la obiceiurile Casei regale deoarece Prințul William, nefiind prea atent la ce se întâmpla în timpul ceremoniei, primește o atenționare serioasă din partea Reginei.

 • william si kate middleton

  Ducele și Ducesa de Cambridge au împlinit, vineri (29 aprilie) cinci ani de la căsătorie. Kate Middleton și William și-au unit destinele în Westminster Abbey, în Londra, în anul 2011.

 • kate middleton printul william

  În viața privată, chiar și personalitățile cu origini nobile se comportă ca orice alt om obișnuit, oricât de înalt le-ar fi statutul. V-ați întrebat însă vreodată cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William?

 • printul william euro 2016 anivesare

  Microbistul William își va petrece ziua de naștere, marti (21 iunie), în Marea Britanie, după ce luni (20 iunie) a fost prezent la meciul Anglia-Slovacia (0-0), în Franța. Deși mulți credeau că va rămâne în Franța, acesta este așteptat de toată familia regală acasă, acolo unde va da o petrecere privată. Ducele de Cambridge împlinește 34 de ani.