Nu te-ai aştepta la asta de la un prinţ! Cum a fost surprins William, chiar de ziua lui

Ultima actualizare:

    Prințul William a stat de vorbă cu supraviețuitorii tragediei din Grenfell TowerFoto: Getty
Prințul William a stat de vorbă cu supraviețuitorii tragediei din Grenfell TowerFoto: Getty

În ciuda faptului că pe 21 iunie a fost ziua de naștere a Ducelui de Cambridge, Prințul William nu a părut deloc prea euforic. De fapt, acesta a fost cât se poate de dezamăgit din cauza scorului egal făcut de la Regatul Unit cu slovacia la Euro 2016. El a călătorit înapoi spre Marea Britanie alături de alți pasageri care i-au observat supărarea.

Prințul William (34 de ani) a părut așadar trist nu pentru că nimeni de pe aeroport nu i-a urat măcar un simplu "la mulți ani", ci mai degrabă din cauza meciului dezamăgitor al Angliei. În mod surprinzător, el a ales să călătorească înapoi spre casă la clasa bussiness, alături de alți suporteri englezi, relatează DailyMail.co.uk.

Prince William flies Club Class class home with England fans https://t.co/yW5gF7dga3 via @MailOnline— Jeffrey Greischel (@Barron00) 22 iunie 2016

Prince William flies Club Class class home with England fans https://t.co/yW5gF7dga3 via @MailOnline

Când s-a îmbarcat, el nu a dorit decât să-și pună geanta în compartimentul pentru bagaje și s-a așezat comod pe locul său fără să se simtă deranjat de restul fanilor. "Apropae imediat după ce s-a așezat, cred că a adormit pentru că a lăsat capul pe spate și părea că moțăie. Nu a băut și nu a mâncat nimic. Suntem cu toții obosiți din cauză că am fost supuși unui carusel de emoții, așa că nu-l învinuiesc că a adormit", a declarat James, unul dintre pasageri. 

Când a aterizat, Prințul William a fost escortat la Range Rover-ul negru care îl aștepta parcat pe pistă. El a spus că a petrecut ziua de naștere alături de Kate și de cei doi copii ai lor, Prințul George (care are aproape trei ani) și Prințesa Charlotte (un an).

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net