Nu a mai apucat să îmbrace rochia de mireasă

Ultima actualizare:

    Andrei şi Andreea  visau un viitor  împreună
Andrei şi Andreea visau un viitor împreună

Îngerul s-a ridicat la cer! La două săptămâni de la ororile produse de teroristul Khalid Masood la Londra, constănţeanca Andreea Cristea şi-a luat, joi, 6 aprilie, adio de la această lume. Aparatele care o ţineau în viaţă au fost oprite. Tânăra avea doar 31 de ani.

„Nu există cuvinte care să descrie durerea şi golul lăsat în inimile noastre de dispariţia Andreei. Raza noastră de soare a fost smulsă brutal de lângă noi”, au fost primele declaraţii ale familiei.


    Ora 14.40. Andreea  e aruncată peste pod
Ora 14.40. Andreea e aruncată peste pod

Culmea, ziua de 22 martie trebuie să fie ziua pe care Andrei Burnaz, 32 de ani, şi Andreea Cristea să nu o uite niciodată, pentru că tânărul inginer intenţiona să o ceară de soţie, la cină. Nu a mai apucat. Un bolid de teren a intrat în plin în mulţimea de pe pod rănind 50 de oameni şi ucigând pe loc doi pietoni.

Andreea a fost lovită violent şi aruncată peste pod, în apele reci ca gheaţa ale Tamisei, iar Andrei s-a ales cu un picior distrus.

Andreea a fost recuperată după 10 minute din apă şi la finele zilei a fost operată pe creier, însă starea ei a rămas critică, neputând respira fără ajutorul aparatelor. Câteva zile mai târziu, Andrei a fost externat şi a avut loc prima comemorare publică de pe pod. Până în ultima clipă Andrei a sperat că Andreea se va face bine şi va apuca să o ceară de soţie, pentru ca povestea lor să se încheie cu „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”.


    Andrei aduce un omagiu  victimelor tragediei
Andrei aduce un omagiu victimelor tragediei

Ieri însă destinul le-a dat ultima lovitură şi Andreea s-a ridicat la cer. Moartea româncei ridică numărul victimelor de la atentatul din Londra la 5 morţi. Funeraliile vor avea loc în Constanţa, după îndeplinirea formalităţilor consulare.

Atacul a durat trei minute

Poliţistul Keith Palmer (48 de ani) a murit ca un erou în faţa Parlamentului sub loviturile de cuţit ale teroristului.


    Imaginile  dezastrului
Imaginile dezastrului

Turistul american Kurt Cochran, 54 de ani, şi profesoara de spaniolă, Aysha Frade, 44 de ani, au murit pe loc, pe podul Westminster.

Din cauza rănilor, la spital s-a stins zilele trecute şi Leslie Rhodes, 75 de ani. Atacul a avut loc la ora 14.40, a durat trei minute.

Atacatorul a fost împuşcat şi a murit din cauza rănilor, în faţa Parlamentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net