Uimitor! Japonezii au inventat trenul invizibil

klnlnjjk.png

tren invizibil japonia
În Japonia a fost realizat trenul invizibil
Foto captură video/Youtube
Citeste tot despre: 

Deși pare un tren desprins parcă din filmele SF, acesta există cu adevărat! Unul dintre cei mai buni arhitecți din Japonia a relizat proiectul unui tren aproape invizibil. Acesta va fi lansat pe căile ferate din Tokio în anul 2018.

Kazuyo Sejima pare să fi realizat o revoluție în domeniul transporturilor. El a conceput un tren de navetiști construit din materiale semi-reflectorizante și semi-transparente, relatează CNN.com. Acestea îi permit mijlocului de transport să se confunde cu mediul înconjurător în timp ce străbate orașele și regiunile rurale.

„Trenul călătorește printr-o varietate de peisaje, de la munții din Chichibu, până în centrul orașului Tokio și m-am gândit că ar fi bine dacă trenul ar coexista în mod armonios cu această varietate de peisaje”, a declarat Sejima.

Compania Sanaa Architecture, care a fost fondată de Sejima, este cunoscută pentru faptul că folosește în realizarea diferitelor invenții conceptul luminii și al spațiului. Trenul invizibil a fost conceput cu ocazia celei de-a o suta aniversare a Grupului Seibu, fondatorul Căilor Ferate Seibu, care au o reputație semnificativă în Japonia.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1