Uimitor! Japonezii au inventat trenul invizibil

Ultima actualizare:

    În Japonia a fost realizat trenul invizibilFoto captură video/Youtube
În Japonia a fost realizat trenul invizibilFoto captură video/Youtube

Deși pare un tren desprins parcă din filmele SF, acesta există cu adevărat! Unul dintre cei mai buni arhitecți din Japonia a relizat proiectul unui tren aproape invizibil. Acesta va fi lansat pe căile ferate din Tokio în anul 2018.

Kazuyo Sejima pare să fi realizat o revoluție în domeniul transporturilor. El a conceput un tren de navetiști construit din materiale semi-reflectorizante și semi-transparente, relatează CNN.com. Acestea îi permit mijlocului de transport să se confunde cu mediul înconjurător în timp ce străbate orașele și regiunile rurale.

„Trenul călătorește printr-o varietate de peisaje, de la munții din Chichibu, până în centrul orașului Tokio și m-am gândit că ar fi bine dacă trenul ar coexista în mod armonios cu această varietate de peisaje”, a declarat Sejima.

Compania Sanaa Architecture, care a fost fondată de Sejima, este cunoscută pentru faptul că folosește în realizarea diferitelor invenții conceptul luminii și al spațiului. Trenul invizibil a fost conceput cu ocazia celei de-a o suta aniversare a Grupului Seibu, fondatorul Căilor Ferate Seibu, care au o reputație semnificativă în Japonia.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net