Nu au primit-o în avion pentru că era prea dezbrăcată: „Pune ceva pe tine sau ieși!”

emily-oconnor.jpg

Emily Oconnor
O femeie a fost amenințată că va fi dată jos din avion din cauză că este sumar îmbrăcată
Foto: Twitter
Citeste tot despre: 

O tânără de 21 de ani care călătorea din Marea Britanie spre Tenerife a fost umilită de echipajul unei aeronave Thomas Cook Airlines. Motivul? Femeia nu era îmbrăcată potrivit, acest lucru fiind „motiv de ofensă”.

Tânăra era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni cu talie înaltă și un crop top. Echipajul avionului a considerat că ținuta este prea sumară și a amenințat-o că o dă jos din avion.

„Când m-am îmbarcat în Birmingham spre Tenerife, cei de la Thomas Cook mi-au spus că mă dau jos din avion dacă nu pun ceva pe mine, pentru că ofensam ceilalți călători și eram neadecvată. Patru membri ai echipajului erau pe lângă mine să îmi ia bagajul și să mă dea jos din avion”, a scris Emily O'Connor pe Twitter. Tânăra i-a întrebat pe ceilalți pasageri dacă se simt ofensați de hainele ei, însă nu a primit niciun răspuns.

femeie-data-jos-din-avion.jpg

O femeie a fost amenințată că va fi dată jos din avion din cauză că este sumar îmbrăcată
Așa era îmbrăcată Emily
Foto: Twitter

 

Explicația companiei aeriene cu privire la incident

Echipajul i-a spus să pună o geacă pe ea și a amenințat-o că dacă nu se îmbracă, va fi dată jos din avion. După ce experiența femeii a ajuns în presă, compania Thomas Cook a contactat-o pentru a-și cere scuze.

„Ne pare rău că am supărat-o pe domnișoara O’Connor. Este evident că am fi putut acționa mai bine în această situație. La fel ca alte companii aeriene, avem o politică în ceea ce privește ținutele purtate de pasageri. Aceasta se aplică în mod egal bărbaților și femeilor de toate vârstele, fără discriminare. Echipajele noastre au sarcina de a implementa aceasta politică și fac și greșeli”, se arată într-un comunicat al Thomas Cook, potrivit Digi24.

Loading...

Citește și

  • avion ryanair

    Un călător le-a dat de furcă piloţilor şi le-a ridicat tensiunea în vene pasagerilor unui zbor Ryanair spre Roma! Bărbatul a forţat o ieşire de urgenţă în timp ce aeronava se afla în aer şi aproape a reuşit să tragă trapa de siguranţă. Avionul a plecat de la Bucureşti, sâmbătă dimineaţă, şi era în manevră de aterizare pe aeroportul din Roma când s-a întâmplat incidentul.

  • 43 de ani, mamă a doi copii, bancher de top în Statele Unite. Femeia a murit marţi în condiţii inimaginabile, după ce geamul avionului cu care zbura de la New York spre Dallas s-a spart şi ea a fost pur şi simplu “aspirată” în exteriorul aeronavei. Degeaba au încercat ceilalţi pasageri să o tragă în interior. Impactul cu condiţiile atmosferice de la 10.000 de metri altitudine au ucis-o.