Noua iubită a Prințului Harry, goală într-o scenă de sex dintr-un serial

harry.jpg

printul harry
Iubita "secretă" a lui Harry s-a dezbrăcat într-o scenă incendiară de sex într-un serial american
Foto: Getty

Meghan Marckle (35 de ani) este o actriță care a devenit cunoscută prin rolul interpretat în serialul american „Suits”. Pentru a vă face o idee mai amplă despre noua iubită a prințului, e suficient să vizionați una dintre scenele de amor ale serialului în care a jucat.

Cu siguranță, Harry știe de ce-i place atât de mult noua sa iubită. Dacă într-o simplă secvență de film, Meghan este atât de seducătoare, nu e greu de imaginat cât de provocatoare devine atunci când cei doi se întâlnesc.

meghan_1.jpg

meghan markle
Meghan Markle l-a întâlnit pe Prințul Harry în Toronto
Foto: Instagram

Se pare că Harry și Meghan au ținut ceva vreme legătura chiar dacă s-au aflat la distanță. Originară din Los Angeles, focoasa brunetă l-a întâlnit pe Prințul Harry în Toronto, atunci când se filma serialul „Suits”. De atunci, au mai existat și alte ocazii în care cei doi au fost surprinși împreună, informează The Mirror.

meghan_2.jpg

meghan markle
Meghan a stat vara aceasta în loja regală la Wimbledon
Foto: Instagram

Meghan Markle este una dintre acele actrițe foarte active în domeniul actelor de caritate. Anul acesta, ea a devenit ambasador al World Vision Canada și tot în această perioadă a călătorit în statul african Rwanda, unde a contribuit la un proiect de curățare a apei potabile din regiune.

Cei doi au fost văzuși de câteva ori prin Londra, iar cea mai notabilă întâlnire a fost la Wimbledon, anul acesta, când a stat în loja Prințului. În luna iulie, actrița a vizitat chiar și Palatul Buckingham.

Frumoasa brunetă a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson, dar s-au despărțit în 2013. A mai avut apoi o aventură cu jucătorul de golf Rory Mcllory, în 2014. Despre Prințul Harry cel puțin, știm cu toții cât este de nestatornic în ceea ce privește viața intimă. Circulă zvonurile că acesta n-a mai avut o relație serioasă de mai mulți ani.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1