Noroc sau ghinion? Această femeie are 90 de orgasme pe oră

Ultima actualizare:

    Cara Anaya are o viaţă insuportabilă din cauza orgasmelor foarte deseFoto: Mirror Online
Cara Anaya are o viaţă insuportabilă din cauza orgasmelor foarte deseFoto: Mirror Online

O americancă suferă de o boală foarte rară, care o face să aibă câte 90 de orgasme odată la 60 de minute.

Cara Anaya (30 de ani), originară din Arizona, a fost diagnosticată cu o tulburare numită "Excitaţie Genitală Permanentă", în urmă cu trei ani. De atunci, viaţa sa a devenit un calvar, căci are parte de experienţe foarte jenante mai ales când îşi ia copilul de la şcoală sau când face cumpărăturile. În fiecare zi, femeia are parte de cel puţin şase ore de excitaţie continuă, cu câte 90 de orgasme pe oră. "E foarte stânjenitor, confuz şi umilitor. Când sunt în preajma copiiilor, mă simt ca o perversă, pentru că simt cum sunt invadată de aceste stări de excitaţie foarte puternice. Mă simt prea murdară să mă mai implic în viaţa fiului meu. Vreau să fie un copil normal, dar nu îşi poate invita prietenii acasă din cauza bolii mamei sale", a mărturisit americanca, pentru publicaţia britanică Mirror.

Paradoxal, viaţa sexuală a Carei Anaya a fost afectată negativ de excitaţia continuă
Paradoxal, viaţa sexuală a Carei Anaya a fost afectată negativ de excitaţia continuă

Orgasmele au izolat-o de lume

După ce a fost diagnosticată cu această tulburare, pentru care medicii nu au leac, Cara Anaya s-a izolat de societate. A renunţat la meseria ei de chelneriţă şi nu a mai ieşit din casă foarte mult timp. Acum, ea a învăţat să-şi controleze expresiile faciale şi respiraţia astfel încât să nu mai dea de bănuit celor din jur că are orgasm.

Această boală rară presupune şi o deshidratare constantă, dureri de genunchi şi extenuare, din cauza lipsei de somn. De asemenea, excitaţia genitală permanentă îi afectează negativ relaţia cu soţul său Tony. Din cauza numărului foarte mare de hormoni eliberaţi în timpul orgasmelor, Cara are mare nevoie de afecţiune şi îmbrăţişări. Acest lucru pune presiune pe viaţa lor intimă, mai ales că înainte de a i se declanşa această tulburare, americanca şi soţul ei făceau sex doar de patru ori pe lună. "Şi acum facem sex, însă este foarte frustrant căci eu sunt mereu excitată. Doctorii spun că nu există tratament, dar eu nu mai vreau să trec prin asta", a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net