Nepoata Prințesei Diana seamănă leit cu ea. Este uimitor de frumoasă

printesa_diana_4.jpg

printesa diana
Prințesa Diana
foto: Getty

Prințesa Diana s-a născut într-o familie numeroasă. A avut două surori, pe nume Jane și Sarah Spencer, și doi frați, John și Charles Spencer. Familia s-a extins, iar Charles a avut trei căsătorii, din care au rezultat în total șase copii, dintre care cinci fiice și numai un fiu.

Una dintre cele mai remarcate dintre acestea este Kitty Spencer. Tânăra de 24 de ani seamănă leit cu mătușa ei, Prințesa Diana, spun jurnaliștii de la Redbook. Aceștia au observat că trăsăturile faciale ale celor două sunt similare.

printesa_diana_kitty_spencer_1.jpg

printesa diana kitty spencer
Trăsăturile Prințesei Diana au fost moștenite de nepoata ei, Kitty Spencer (24 de ani)
foto: Getty

 

Cei de la Redbook susțin că asemănarea dintre Kitty Spencer și Prințesa Diana este cu adevărat stranie, și că cele două seamănă la pomeți, la gropițe, la zâmbet și chiar la nas. Noi am adăuga că cel mai evident punct comun dintre acestea sunt ochii.

printesa_diana_kitty_spencer_2.jpg

printesa diana kitty spencer
Cea mai evidentă asemănăre dintre cele două este la forma și culoarea ochilor
foto: Getty

 

Kitty Spencer este foarte activă în lumea mondenă, participă la evenimente, unde se întreține cu actrițe și actori celebri. 

printesa_diana_kitty_spencer_3.jpg

printesa diana kitty spencer
Prințesa Diana și Kitty Spencer au același zâmbet
foto: Getty

Se ocupă cu proiecte caritabile

Kitty Spencer este fiica lui Charles Spencer și a fotomodelului Victoria Lockwood. S-a născut în 1990 în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, însă, în 1995, familia ei a decis să se mute în Africa de Sud, pentru a sta departe de lumina reflectoarelor. În 1997, Charles și Victoria au divorțat, însă Kitty a rămas cu mama ei, în Africa de Sud. A urmat cursurile școlii private Reddam House din Cape Town, unde a fost o elevă model.

În prezent, Kitty Spencer sprijină campanii caritabile. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte la care lucrează este numit „Give Us Time” și le oferă sprijin soldaților care au fost nevoiți să se retragă din serviciul militar, dar și familiilor lor. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1