Motivul pentru care Salah Abdeslam nu s-a aruncat în aer în Paris

Ultima actualizare:

    Salah Abdeslam a fost arestat pe 18 martie, la Bruxelles
Salah Abdeslam a fost arestat pe 18 martie, la Bruxelles

Considerat capul atentatelor de pe 13 noiembrie, de la Paris, când au murit 130 de oameni, Salah Abdeslam este singurul suspect rămas încă în viaţă după atacurile din capitala Franţei. Se pare că tânărul de 26 de ani a dezvăluit motivul pentru care a ales să nu se arunce în aer, conform planului.

Salah Abdeslam a fost vizitat recent de fratele lui, Mohamed, în închisoarea din Belgia unde este ţinut de autorităţi. El i-ar fi spus acestuia că, deşi trebuia să se arunce în aer, a ales să nu facă acest lucru pentru a nu mai ucide alţi oameni. 

"Dacă aş fi dorit, ar fi fost mai multe victime. Din fericire, nu m-am aruncat în aer", ar fi spus Salah, notează presa belgiană, conform theguardian.com. 

Salah Abdeslam ar fi fost coordonatorul atacurilor de la Paris şi ar fi trebuit să se arunce în aer la Stade de France, dar s-a răzgândit. El a fost prins pe 18 martie, la Bruxelles, cu patru zile înainte de atentatele din capitala Belgiei. Bărbatul de 26 de ani, care va fi extrădat în Franţa, i-ar mai fi spus fratelui său că vrea să coopereze cu autorităţile, dar a negat că a avut vreun rol în atacurile de la Bruxelles. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net