Motivul pentru care Meghan Markle nu va participa la ceremonia organizată în memoria Prinţesei Diana

gettyimages-1052323750-594x594.jpg

Printul Harry va participa de unul singur la ceremonia de omagiere la Prințesei Diana
Foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Meghan Markle nu va merge împreună cu Prinţul Harry în Anglia, luna viitoare, pentru ceremonia organizată în memoria prinţesei Diana, scrie presa britanică.

În ciuda speculaţiilor că Ducesa de Sussex, care a născut pe 4 iunie al doilea copil al cuplului, va participa la o ceremonie în semn de omagiu adus Prinţesei Diana, ea va rămâne în California.

Meghan Markle nu va participa la ceremonia organizată în memoria Prinţesei Diana

Prinţul Harry va ajunge în Anglia, la începutul lunii viitoare, pentru a marca ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a mamei lui, Prinţesa Diana, însă o va face singur, nu împreună cu întreaga familie. O sursă a declarat pentru Daily Mail că soţia lui şi cei doi copii, Archie şi Lili, vor rămâne în SUA.

„Meghan nu va călători”, a spus sursa. „Tocmai a născut şi Harry va merge singur”. Pe 1 iulie, Prinţul Harry va susţine un discurs la ceremonia de la Palatul Kensington unde va fi inaugurată o sculptură care o înfăţişează pe Diana, pe care el a comandat-o împreună cu fratele lui, Prinţul William, în 2017. Potrivit presei britanice, Harry a fost invitat și la un prânz cu regina Elisabeta a II-a, bunica sa, informează news.ro, după ce s-a speculat că la ultima sa vizită nu a fost primit prea bine de către familie.

Când Harry a revenit la Castelul Windsor, în luna aprilie, pentru funeraliile Prinţului Philip, bunicul lui, nu a fost, de asemenea, însoţit de soţia lui. Cuplul nu s-a mai întâlnit cu restul familiei din martie 2020, când a decis să părăsească Marea Britanie şi să renunţe la rolul activ în familia regală, în urma mai multor neînțelegeri.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5