Motivul pentru care Kate Middleton nu va fi domnișoară de onoare la nunta surorii ei

kate_si_pippa.jpg

kate middleton pippa middleton
Kate Middleton nu va putea fi domnișoară de onoare la nunta surorii sale
Foto: Getty

Atunci când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, în 2011, sora Ducesei, Pippa Middleton, i-a fost domnișoară de onoare. A mers în urma miresei pentru a-i ține trena foarte lungă și o lume întreagă a privit marele eveniment. Anul viitor, Pippa urmează să se căsătorească anul viitor, dar Kate, chiar dacă va participa la nuntă, nu îi va putea întoarce serviciul surorii sale.

Pippa Middleton (33 de ani) se va mărita în 2017 cu James Matthews (41 de ani), dar, după cum informează The Mirror, Kate nu va putea să-i fie domnișoară de onoare, întrucât este deja căsătorită.

Potrivit tradiției, acest statut se atribuie doar femeilor din familia miresei care nu sunt măritate sau care au trecut de așa-zisa vârstă a căsătoriei. În măsura în care Ducesa de Cambridge va asista la nunta surorii sale, având în vedere că este căsătorită de cinci ani și are și doi copii, nu va putea să-i fie decât cel mult matroană de onoare.

kate_si_pippa_nunta.jpg

kate middleton pippa middleton
Pippa Middleton a fost domnișoară de onoare la nunta Ducesei de Cambridge
Foto: Getty

Totuși, există posibilitatea ca cele două surori să nu fie chiar atât de separate la un astfel de eveniment. Nu trebuie să uităm că Pippa are doi nepoți adorabili care i-ar putea fi fetița cu buchetul, respectiv băiețelul care aduce inelul. Ne referim aici, desigur, la Prințul George și la Prințesa Charlotte. Să sperăm că George se va descurca ceva mai bine în această ipostază decât tatăl său, la nunta Prințului Andrew, în 1986.

pippa.jpg

pippa middleton
Pippa Middleton se va căsători anul viitor cu James Matthews
Foto: Getty

Pentru o familie care își îmbracă băiețelul mereu în pantalonași scurți pentru a păstra obiceiurile britanice, este puțin probabil că Prințul William și Kate ar încălca tocmai această tradiție.

Nunta Pippei Middleton este programată pentru luna mai a anului viitor, iar ceremonia religioasă va avea loc la o biserică locală. Cu toate că vor fi încurajați de o mulțime ceva mai restrânsă, atent selecționată, printre cei 150 de invitați se vor număra și câteva chipuri cunoscute.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și