Moderna lucrează la un vaccin într-o singură doză care combină serul anti-Covid-19 și cel pentru gripă

vaccin-moderna.jpg

Vaccin Moderna
Moderna lucrează la un vaccin într-o singură doză care combină un rapel pentru Covid-19 cu vaccinul său experimental pentru gripă

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Compania farmaceutică americană Moderna a anunţat joi că dezvoltă un vaccin într-o singură doză care combină un rapel pentru Covid-19 cu vaccinul său experimental pentru gripă. Testarea clinică a vaccinului combinat ar putea începe în următoarele 6-12 luni a fost o surpriză pozitivă pentru investitori.

Moderna speră să adauge în cele din urmă vaccinuri la care lucrează pentru virusul sinciţial respirator (RSV) şi alte boli respiratorii, sub forma unui vaccin anual. 

"Credem că avem o oportunitate foarte mare în faţa noastră, dacă am putea aduce pe piaţă un rapel anual pan-respirator cu eficacitate ridicată. Credem că Moderna ar putea fi prima care să folosească această nouă oportunitate importantă", a declarat directorul general al Moderna, Stéphane Bancel, în timpul unei prezentări pentru informarea investitorilor cu privire la medicamentele sale în curs de dezvoltare, potrivit news.ro.

Moderna şi Pfizer /BioNTech sunt deja aşteptate să obţină miliarde de dolari de pe urma rapelurilor pentru Covid-19, au spus analiştii şi investitorii din domeniul sănătăţii.

Adăugarea vaccinurilor pentru gripă şi alte boli ar putea spori şi mai mult aceste profituri.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5