Ministrul Sănătății din Spania vrea restricții mai dure în Madrid, pentru prevenirea Covid-19

spania.jpg

spania
Madrid a înăsprit restricțiile pentru prevenirea Covid-19
foto: Getty Images

Guvernul spaniol a cerut autorităților de la Madrid să înăsprească restricțiile privind Covid -19.

„Există un risc serios pentru locuitori, pentru regiunile învecinate”, a spus Ministrul Sănătăţii din Spania, Salvador Illa, solicitând autorităţilor regionale ale capitalei să pună sănătatea cetăţenilor pe primul loc şi să impună lockdown asupra întregului oraş, anunță BBC News.

Madridul este din nou în epicentrul focarului de coronavirus din Spania, aşa cum a fost în timpul primului vârf, în primăvara acestui an.

Ţara a înregistrat vineri, 25 septembrie, 12.272 de noi cazuri şi a ajuns la 716.481 de îmbolnăviri, cel mai mare număr de infecţii din vestul Europei.

Loading...

Citește și

  • Cimitirul La Almudena, Madrid, Spania

    În lume a fost depășit pragul de 41 de milioane de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Numărul deceselor a ajuns la 1.136.462, iar aproape 31 de milioane de persoane s-au vindecat. Statele Unite sunt cea mai afectată ţară ca număr de morţi şi de cazuri, iar Spania devine prima țară din UE cu peste un milion de infectări.

  • coronavirus romania

    Sâmbătă, 24 octombrie, a fost înregistrat un nou record de infectări și, totodată, s-a depășit și un prag psihologic. În ultimele 24 de ore au fost raportate de autorități 4.761 de cazuri noi de COVID-19, din 33.843 de teste efectuate,

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1