Michelle Obama, super sexy în vacanța din Italia. A spus adio ținutelor cuminți

gettyimages-632185912.jpg

michelle barack obama
Barack și Michelle Obama au petrecut două mandate la Casa Albă
foto: Getty Images

Soții Obama sunt hotărâți să recupereze vacanțele pierdute în timpul celor două mandate petrecute la Casa Albă. Barack și Michelle Obama se relaxează zilele acestea în cea mai romantică regiune din Italia, Toscana. Fosta Primă Doamnă a Americii a ales o ținută foarte sexy.

Zâmbitori și relaxați, Barack (55 de ani) și Michelle (53 de ani) i-au cucerit pe italieni. Fosta Primă Doamnă a Americii a reușit să întoarcă multe priviri pe străzile pietruite ale Sienei, lucru deloc de neglijat, având în vedere frumusețea recunoscută a italiencelor.

Un lucru e clar! Michelle Obama a spus adio ținutelor cuminți odată cu părăsirea Casei Albe, la începutul acestui an. Pentru plimbarea de luni pe străzile înguste ale celui mai frumos oraș din Toscana, soția fostului președinte american a ales o pereche de pantaloni oliv, din in, cu talie înaltă și o bluză albă, cu bretele spaghetti și mânecile căzute, legate cu șireturi.

h_53537821.jpg

michelle obama
Michelle Obama, sexy și relaxată în vacanța italiană
foto: EPA

 

Efectul imediat a fost dezgolirea umerilor și a spatelui, dezvăluind bronzul perfect obținut în zilele lungi de vancanță fără griji.

h_53537790.jpg

michelle barack obama
Michelle și Barack Obama au renunțat la ținutele sobre din timpul celor două mandate la Casa Albă
foto: EPA

 

Italienii au admirat-o la scenă deschisă pe fosta Primă Doamnă, iar fotografii de ocazie s-au grăbit să surprindă câteva cadre.

michelle_obama.jpg

michelle obama
Michelle Obama, cu umerii goi pe străzile romantice din Siena
foto: Instagram/eleskunk
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1