Mesajul Melaniei care dovedeşte că relaţia ei cu Trump este pe butuci

Ultima actualizare:

    Melania nu este foarte încântată de statutul de Primă Doamnă Foto:Arhivă personală
Melania nu este foarte încântată de statutul de Primă Doamnă Foto:Arhivă personală

Pe 22 ianuarie s-a împlinit un an de când Donald Trump a devenit preşedintele Americii, iar, în ciuda faptului că detaliile despre viaţa sa ies la iveală de la o zi la alta, aspectele referitoare la Prima Doamnă, Melania Trump rămân o enigmă. Un lucru este sigur, Melania nu are nevoie de validarea publicului şi se descurcă foarte bine fără sprijinul soţului său. Cel puţin, acest lucru reiese din fotografia pe care a încărcat-o pe pagina sa de Instagram cu ocazia împlinirii primului an la Casa Albă.

Toţi s-ar fi aşteptat ca Melania să scrie un mesaj în care să îl felicite pe Donald pentru primul an din mandat şi să îi mărturisească că îi va fi alături în continuare, pentru a-l susţine şi a-l ajuta în momentele dificile, însă nua fost cazul. Melania a decis să încarce o fotografie în care apare doar ea, într-o ţinută elegantă, la braţul unui soldat şi să vorbească despre sentimentele pe care le-a trăit în primul an în calitate de Primă Doamnă. Internauţii au speculat pe marginea deciziei Melaniei de a nu încărca o fotografie în care apare alături de Trump, în calitate de soţie iubitoare şi au fost de părere că imaginea pe care a ales-o ea exprimă dorinţa de a se distanţa de Donald Trump şi de a înceta să mai fie asociată cu el. "A fost un an plin de momente frumoase, m-am bucurat de compania unor oameni speciali pe care am avut ocazia să îi cunosc în America şi în alte colţuri ale lumii", a fost mesajul Melaniei, potrivit bustle.com.


    Melania Trump a iscat  o adevărată controversă din cauza acestei fotografiiFoto:Arhivă personală
Melania Trump a iscat o adevărată controversă din cauza acestei fotografiiFoto:Arhivă personală

Internauţii sunt de părere că relaţia Melaniei cu Donald Trump se îndreaptă cu paşi înceţi, dar siguri spre sfârşit. "Ce o doare cel mai tare pe Melania este că şi-a pierdut soţul pentru patru ani. Ei sunt primii care dorm separat de la John şi Jackie Kennedy încoace. În ceea ce priveşte încuietoarea de la dormitorul prezidenţial, trebuie menţionat că singurii care au acces sunt membrii trupelor de securitate din cadrul serviciilor secrete, însărcinaţi cu paza preşedintelui", se arată în cartea "Fire and Fury", în care este criticată administraţia deficitară şi personalitatea dificilă a lui Donald Trump. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net