Mesajul lui Boris Johnson după finala Euro 2020: "Un rezultat dureros, dar jucătorii englezi au jucat ca niște eroi"

boris-johnson-4-1070x600.jpg

boris johnson
Premierul britanic Boris Johnson i-a felicitat pe jucători pentru modul în care au evoluat în finala Campionatului European
Sursă foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, care s-a aflat în tribunele Stadionul Wembley la finala Euro-2020, a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor englezi, care au fost învinşi de Italia.

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a transmis un mesaj jucătorilor britanici și i-a felicitat pentru modul în care au evoluat în cadrul Campionatului European. El a subliniat că, deși aceștia nu au câștigat finala competiției, jocul lor a fost unul care merită să fie apreciat. 

"Acesta a fost un rezultat dureros pentru finalul Euro-2020, dar Gareth Southgate şi echipa Angliei au jucat ca nişte eroi. Au făcut naţiunea mândră şi merită un mare credit", a scris Johnson, pe reţelele de socializare, conform News.ro. 

euro-2020-italia-profimedia.jpg

italia
Italia a câștigat finala Campionatului European de Fotbal
Sursă foto: Profimedia

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.

Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1. La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho. Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5