Mesajul emoționant al unei fetițe pentru frățiorul ei cu sindromul Down

Ultima actualizare:

    Această fetiță își iubește enorm frățiorul care suferă de sindromul Downfoto: captură video
Această fetiță își iubește enorm frățiorul care suferă de sindromul Downfoto: captură video

Archie s-a născut cu sindromul Down, iar mama lui biologică nu își permitea să îl susțină din punct de vedere financiar. O altă familie s-a oferit să îl adopte pe băiețel și să îl primească ca și cum ar fi unul de-al lor. Totul s-a întâmplat când fetița celor familiei l-a întâlnit pe Archie.

Micuța a format imediat o conexiune puternică cu băiatul. Deși părinții ei fuseseră sfătuiți să nu îl adopte pe băiețelul cu sindromul Down, aceștia nu i-au putut încălca dorința fetiței lor. Iar ulterior, au fost foarte mulțumiți de decizia pe care au luat-o, pentru că Archie și Ace, fetița lor, s-au înțeles de minune, potrivit viralthread.com.

Iată ce mesaj i-a transmis

Aceasta a înțeles situația frățiorului ei cu multă maturitate. Ace nu l-a tratat deloc diferit pe Archie și consideră că este la fel ca toți ceilalți copii, în ciuda afecțiunii de care suferă: „Bună prieteni! Sunt Ace și astăzi vreau să vă vorbesc despre ceva foarte important. Fratele meu era orfan și trăia în Bulgaria. Fratele meu s-a născut cu sindromul Down. Când s-a născut din burtica primei lui mame, doctorul a spus că are sindromul down și mama a zis că îl va păstra ea. Mama mi-a explicat, dar încă nu înțeleg. Dar oricum, sunt doar fericită că este fratele meu. Acesta este fratele meu, Archie.[...] Mulți oameni cred că Archie este diferit dar este la fel ca orice alt copil. Mie și lui Archie ne place să mergem în parc și să ne jucăm în piscină cu noile noi aripioare, să ne ducem la locul de joacă, să ne jucăm acasă”.

Mai mult, fetița este foarte răbdătoare cu fratele ei și, în ciuda faptului că uneori o deranjează, îl iubește foarte mult: „Archie mă deranjează uneori pentru că vorbește ce vorbesc și eu și nu își ascultă sora. Și acum mă deranjează. Oamenii ar trebui să îi trateze pe toți la fel pentru că toți sunt diferiți. Nu vreau să schimb nimic la Archie pentru că are sindromul Down. Este perfect așa cum l-a lăsat Dumnezeu. Archie, te iubesc atât de mult pentru că ești cel mai bun frate din toată lumea”. Părinții celor doi au fost profund impresionați de cuvintele și atitudinea lui Ace față de Archie și au filmat-o în timp ce spunea aceste lucruri pentru a da un exemplu cu adevărat emoționant tuturor celor care se află într-o situație asemănătoare cu aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net