Mergi cu trenul şi intri gratis la bordel

prostituate.jpg

Prostituatele din oraşul nipon Kanazawa îi răsfaţă pe clienţii care preferă transportul pe calea ferată

Nici nu s-a dat bine în folosinţă calea ferată care uneşte Tokyo de oraşul Kanazawa, prefectura Ishikawa, că profesionistele din bordel şi-au pregătit meniul. Vii cu biletul de tren la bordel şi ai parte de o partidă de sex memorabilă.

tren.jpg

Trenul atinge viteze maxime de 210 km/h

La 14 martie, trenul de mare viteză al companiei feroviere Hokuriku Shinkansen a făcut prima călătorie între Tokyo şi Kanazawa. Şi pentru că a fost aproape gol, oamenii preferând să călătorească între cele două oraşe pe calea aerului, profesionistele din „Cartierul Roşu” din Kanazawa au sărit în ajutorul căii ferate. Ziarul nipon „Tokyo Reporter” a descoperit că pentru un bilet de călătorie dus-întors de 10.000 de yeni (342 de lei) bărbaţii îşi asigură o partidă de sex profesionistă la destinaţie.

„Agenţiile de turism vor exploda pe segmentul turism sexual pe perioada verii. Chiar dacă prostituţia este ilegală, industria este într-o continuă dezvoltare”, a declarat jurnalistul Akira Ikoma, de la revista pentru bărbaţi „Ore no Tabi”. Conform statisticilor, în Kanazawa există peste 20 de locaţii unde activează peste 250 de prostituate venite din toate colţurile planetei. Tariful minim pentru o oră de sex variază între 5.000 de yeni (171 de lei) şi 7.000 de yeni (240 de lei).

Cum funcţionează oferta? Clienţii vin la bordel cu biletul de tren din ziua respectivă şi sunt recompensaţi de către fete. Serviciile nu depăşesc mai mult de o oră, clientul nu poate rămâne peste noapte, nu are acces la saună şi dacă doreşte să fie hrănit trebuie să plătească pentru asta. În cazul în care transportul pe calea ferată devine o obişnuinţă pentru el, poate obţine statutul de membru de onoare al casei de toleranţă şi va beneficia de un pachet de servicii VIP.

bordel.jpg

Iată unul dintre bordelurile unde călătorii cu trenul au undă verde la delicii
Loading...