Este Meghan Markle urâtă de angajații ei? Ce porecle le-au dat aceștia Ducilor de Sussex

harry-si-meghan-porecle.jpg

Ducii de Sussex au primit câteva porecle răutăcioase din partea personalului lor
Foto Getty Images

În ultimul timp, în presa internațională s-a tot vehiculat că Meghan Markle nu este prea iubită de angajații Palatului, speculându-se că Ducesa de Sussex ar avea un caracter „imposibil”. Aceste povești nu numai că nu au dispărut, dar s-au și înmulțit odată cu trecerea timpului. Se pare că membrii echipei care se ocupă de cuplul regal, le-au dat celor doi și câteva porecle răutăcioase, pentru a „se răzbuna” după tratamentele la care au fost supuși în fiecare zi.

După ce s-a scris în presa internațională că Meghan Markle și-a făcut unul dintre angajați să plângă, iar pe alții să demisioneze, se pare că acum a venit dulcele moment al răzbunării pentru personalul Ducilor de Sussex.

Deși Prințul Harry și soția lui se bucură de atenția multor admiratori, se pare că cei ce interacționează în fiecare zi cu cuplul regal, își schimbă rapid parerea despre aceștia, potrivit The Sun și News.comVizată în mod special este Meghan, despre care s-a vehiculat că ar avea un comportament „imposibil” de suportat. Aceste zvonuri întăresc și speculațiile potrivit cărora Kate Middleton și Meghan Markle au tot avut divergențe de-a lungul timpului.

ducii-de-sussex-si-cambridge.jpg

A fost adesea comentată în presă relația „tensionată” dintre Meghan și Kate
Foto Getty Images

Ce porecle au primit Meghan și Harry din partea personalului lor

Cum zvonurile potrivit cărora Meghan Markle ar fi „obsedată de control” au culminat cu multe demisii ale angajaților ei, printre care și asistenta sa personală, care a renunțat la slujba ei la doar 6 luni de la nunta regală, în presă s-a scris tot mai des despre personalitatea acidă a lui Meghan, care ar avea prea multe pretenții de la personalul ei. 

Acestea fiind zise, angajații ei au găsit o modalitate prin care să-și exprime nemulțumirile în mod indirect, dându-le Prințului Harry și lui Meghan Markle câteva porecle răutăcioase. Meghan a fost numită „Uraganul Meghan” sau „Ducesa dificilă” din cauza dorinței sale de a ieși totul exact așa cum ea își dorește. Nici Harry nu a scăpat, care a fost numit după un personaj din serialul „Friends”.

meghan-harry.jpg

Se vehiculează că Meghan ar avea ultimul cuvânt de spus în fața soțului ei
Foto Getty Images

Cuplul a fost comparat cu personajele Monica și Chandler din serialul anterior menționat. Deși cele două personaje au personalități total opuse, Monica Geller și Chandler Bing ajung să fie în cele din urmă împreună, în ciuda faptului că ea este o tipă obsedată de absolut fiecare detaliu, în timp ce el este interesat doar să aibă o viață liniștită.

După părerea personalului Palatului, exact așa sunt și cei doi Duci de Sussex – Meghan, obsedată de control, iar Harry, comod. Nici Prințul Harry nu neagă neapărat că Meghan reușește întotdeauna ceea ce-și propune. „Meghan primește mereu ceea ce-și dorește”, a spus la un moment dat Ducele de Sussex. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1