Își aduce angajații la disperare? Bodyguardul lui Meghan Markle a demisionat după doar 6 luni!

meghan-markle-bodyguard-demisie2.jpg

O altă demisie în staff-ul lui Meghan Markle!
Foto: Getty

În ultima perioadă, în presa internațională s-a tot vehiculat că Meghan Markle nu este prea iubită de angajații săi, speculându-se că Ducesa de Sussex ar avea un caracter „imposibil”. Aceste zvonuri s-au accentuat și mai tare în urma demisiilor prezentate de câțiva dintre angajații acesteia. Acum și garda de corp soției Prințului Harry a decis să demisioneze, iar cârcotașii au asociat imediat plecarea acesteia cu comportamentul vulcanic al lui Meghan.

După ce s-a scris în presa internațională că Meghan Markle și-a făcut unul dintre angajați să plângă, se pare că Ducesa de Sussex nu mai poate scăpa de această „etichetă” ce i-a fost pusă, mai ales că zvonurile potrivit cărora are un caracter „imposibil” sunt alimentate și de demisiile de la Palat.

Bodyguardul lui Meghan Markle a demisionat după 6 luni

În prezent, cea mai nouă demisie este cea a bodyguardului său, care a decis să renunțe la job după doar 6 luni de colaborare. Polițista care ocupa poziția de șefă în echipa de protecție a lui Meghan Markle, a decis să plece de la Scotland Yard, Serviciul de Poliție Metropolitană din Londra. Deși se pare că femeia a decis să-și schimbe slujba, dorind să se transfere, probabil, la altă secție, gurile rele au pus plecarea acesteia pe seama comportamentului Ducesei de Sussex.

meghan-markle-bodyguard-demisie.jpg

Polițista care se ocupa de protecția lui Meghan Markle a demisionat după doar 6 luni
Foto: Getty

Femeia se descurca de minune în misiunile sale, fiind ce acare a apărat-o pe Meghan Markle într-o piață aglomerată din Fiji, după ce au existat îngrijorări în privința securității, scrie Daily Mail. Polițista este a doua membră din staff-ul lui Meghan Markle care demisionează, după ce asistenta sa personală, Melissa Touabti a refuzat să mai lucreze pentru familia regală și, de asemenea, se speculează că și secretara privată a ducesei, Samantha Cohen, va pleca în curând după 17 ani de lucru pentru familia regală.

Care ar putea fi motivele din spatele demisiei?

Deși nu sunt cunoscute încă motivele pentru care polițista a decis să renunțe la acest rol, cert este că reprezentanții Casei Regale a Marii Britanii fac eforturi pentru a găsi pe cineva demn de o astfel de responsabilitate, Prințul Harry dorind să o protejeze pe Meghan sub orice preț.

Numele polițistei care a asigurat paza lui Meghan Markle nu a fost făcut public. Surse apropiate cuplului regal spun că deși aceasta nu a avut conflicte cu Ducesa de Sussex, ar fi luat această decizie deoarece a fost foarte greu pentru ea și echipa de agenți de protecție să asigure siguranța soției Prințului Harry în condițiile în care Meghan vrea să fie văzută ca „o persoană din popor” și să facă „băi de mulțime”. Atât ducesa de Cornwall, cât și ducesa de Cambridge, au ofițeri de protecție de sex feminin în echipele lor, asigurate de Poliția Metropolitană.
 

 

Loading...

Citește și

  • Deşi Kate Middleton şi Meghan Markle au făcut tot posibilul pentru a face front comun şi au vorbit şi râs împreună la cele mai recente apariţii publice, zvpnurile că cele două nu se înţeleg nu dispar. Mai ales acum că, după ce ducesa de Cambridge a împlinit 37 de ani, ea nu şi-ar fi invitat cumnata la ziua de naştere.

  • Revine Meghan Markle la prima ei iubire? Chiar dacă actuala Ducesă de Sussex s-a angajat să renunțe la marea ei pasiune, actoria, înlocuind-o pe aceasta cu dragostea pe care i-o poartă Prințului Harry, producătorii serialului „Suits”, în care Meghan a fost protagonistă, nu renunță așa de ușor la ea! Potrivit presei internaționale, se pare că aceștia s-au gândit chiar la o strategie pentru a o convinge pe actriță să spună din nou „Da”, de data aceasta în relația cu cariera ei cinematografică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1