Meghan Markle s-a certat cu William, nu cu Kate Middleton? Dovada că motivul tensiunilor e altul

printul-william-meghan-markle-tensiuni.jpg

Meghan Markle s-ar fi certat de fapt cu Prinţul William, nu cu Kate Middleton
foto: AFP

S-a spus că Meghan Markle şi Kate Middleton sunt certate şi că acest lucru a dus la un adevărat scandal în sânul familiei regale britanice, dar se pare că sursa tensiunilor e alta. Persoana cu care Meghan nu se înţelege ar fi, de fapt, Prinţul William.

Fanii familiei regale susţin că au şi dovada acestui lucru: un clip realizat în ziua de Crăciun, când Prinţul William alături de Kate Middleton, Prinţul Harry şi Meghan Markle intră în biserica St Mary Magdalene, din Sandringham. În imagini, se vede cum ducesa de Sussex se întoarce spre cumatul ei pentru a-i spune ceva, dar prinţul de 36 de ani e mai atent la fularul său şi îi evită privirea, potrivit mirror.co.uk. Internauţii sunt de părere că el a încercat să o ignore pe Meghan. 

printul-william-meghan-markle-cearta.jpg

William îi evită mereu privirea lui Meghan şi nu îi răspunde
foto: Instagram

Puteţi urmări aici întreg clipul

William şi fratele său, Harry, ar avea divergenţe din cauza faptului că viitorul rege al Marii Britanii nu e de acord cu căsătoria cu Meghan. Totul a început de când Harry a anunţat că s-a logodit cu fosta actriţă de 37 de ani. Ducele de Sussex s-ar fi supărat pentru că William nu a fost primitor cu Meghan, iar Prinţul Charles a fost obligat să intervină.

Nici Kate Middleton nu s-ar înţelege prea bine cu Meghan, care chiar a făcut-o să plângă înaintea nunţii sale cu Harry. Iar zvonurile tensiunilor dintre cei patru s-au intensificat atunci când ducii de Sussex au anunţat că se vor muta din apartamentul de la Kensington, unde erau vecini cu Kate şI William. 

Chiar Regina Elisabeta a II-a a fost obligată să pună piciorul în prag şi să îi oblige să se poarte ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Aşa se face că Meghan şi Kate au râs şi au vorbit încontinuu în drum spre biserică, în ziua de Crăciun, pentru a părea bune prietene

Loading...

Citește și

  • Casa Regală britanică are numeroase reguli stricte şi tradiţii pe care membrii ei sunt obligaţi să le urmeze, chiar dacă le place sau nu. Unul dintre obiceiurile familiei este să petreacă zilele de Crăciun şi Anul Nou la Sandringham, conacul reginei Elisabeta a II-a din Norfolk. Adunaţi acolo, membrii petrec Sărbătorile de Iarnă aşa cum impune tradiţia. Nu şi micuţii George şi Charlotte, aşa cum a dezvăluit chiar mama lor, Kate Middleton.

  • Se ştie că Prinţul Harry ar face orice pentru Meghan Markle, dar acum e clar că şi fosta actriţă e dispusă să renunţe la anumite lucruri de dragul soţului său. Deşi este o apărătoare a drepturilor animalelor, Meghan a acceptat să meargă la tradiţionala vânătoare regală din a doua zi de Crăciun.