Meghan Markle și Kate Middleton s-au evitat în public. Ce secret ascunde soția lui Harry?

meghan-harry.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan și Harry au stat la câteva loje distanță de Kate și William
foto: Profimedia

Familia Regală Britanică a participat, sâmbătă, la Festival of Remembrance Service, la Royal Albert Hall. Au fost prezenți Harry și Meghan, William și Kate, dar și Charles și Camilla, alături d eregina Elisabeta a II-a. așa cum era de așteptat, Meghan și Kate s-au evitat pe parcursul evenimentului, iar soția lui Harry a făcut câteva gesturi care au alimentat zvonurile că ar fi însărcinată a doua oară.

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ceremoniile de sâmbătă, pentru a vedea care este, de fapt, atmosfera în sânul familiei regale, după atâtea gesturi și declarații controversate. Ei bine, Harry și Meghan de-o parte, William și Kate de cealaltă parte n-au pozat împreună și nici nu au stat unii lângă alții în lojele regale, dar au împărțit cu generozitate zâmbete în stânga și-n dreapta.

Parte din ceremoniile dedicate zilei de 11 noiembrie, Festival of Remembrance Service s-a ținut în prezența reginei, cu scopul de a aduce un omagiu victimelor războiului.

Meghan și Kate au ales amândouă ținute negre, sobre, cu celebrele flori de mac roșu în piept. Foarte zâmbitoare, Kate a optat pentru o rochie cu decolteu bărcuță, iar pe cap a purtat o coroniță simplă, neagră.

kate-william.jpg

kate middleton si printul william
Kate Middleton și prințul William, zâmbitori în loja regală
foto: Profimedia

 

Meghan a ales o rochie din jacquard cu rever și nasturi în partea de sus, încinsă în talie cu o centură din același material. Ducesa de Sussex a fost surprinsă de fotoreporteri de mai multe ori cu mâna pe abdomen, ceea ce a alimentat zvonurile că Meghan și Harry se pregătesc pentru a deveni părinți a doua oară.

meghan-markle-cu-mana-pe-burtica-profimedia.jpg

meghan markle cu mana pe burtica
Meghan Markle a fost surprinsă de mai multe ori cu mâna pe burtică
foto: Profimedia

 

Cei doi n-au ascuns niciodată faptul că-și mai doresc un copil și, cum confirmarea primei sarcini a venit și ea destul de târziu, n-ar fi exclus ca în următoarele săptămâni să primim vești oficiale despre un nou bebeluș regal.

Meghan și Harry au recunoscut că fac față cu greu presiunii

Meghan și Harry au acordat recent un interviu emoționant în care au recunoscut că fac față cu greu presiunii de a fi mereu în centrul atenției. Mai mult, ducesa a povestit că a fost avertizată de prietenii ei din Marea Britanie că relaţia cu Harry îi va distruge viaţa. Meghan a recunoscut că face eforturi pentru a fi fericită şi a avea o viaţă plină, pentru că nu crede că este suficient să încerce să evite presiunea imensă la care e supusă. 

Harry a recunoscut și el că lucrurile nu stau chiar pe roze între el și fratele său, William, lucru pe care toată lumea l-a bănuit în momentul în care ducii de Sussex au anunțat că se mută din Palatul Kensington și apoi au decis să meragă separat cu acțiunile lor caritabile.

Citește și:

Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de Ziua Commonwealth

Kate a eclipsat-o pe Meghan! Ducesa de Cambridge a fost superbă într-o rochie roz şi a atras toate privirile

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1