Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle pleacă de la Palatul Kensington

Drumurile Prinților Harry și William se despart. Căsnicia Ducelui de Sussex cu Meghan Markle i-a grăbit acestuia decizia de a pleca de la Palatul Kensington. Cei doi se vor muta la Frogmore. Motivul? Vrea să scape de viața de lux de la Palatul Regal.

Pare a fi un scenariu de film. Eduard al VII-lea, fratele lui George al VI-lea, abdica din dragoste pentru amanta lui, americanca Wallis Simpson, stârnindu-i cumnatei sale, Regina Elisabeta, un profund dispreț.

Wallis Simpson (1895‑1986) a rămas o figură aparte în galeria amantelor ce­lebre, deoarece, pentru ea regele Marii Britanii a renunţat la tron. Când l‑a cunoscut pe prinţul Eduard, în 1934, Wallis avea un divorţ la activ şi era recăsătorită cu un ofiţer american. Nu era o frumuseţe, nici prea tânără, însă şarmul şi inteligenţa ei l‑au cucerit iremediabil pe prinţ (devenit rege în anul 1936).

Pentru că, în calitate de şef al Bisericii Anglicane, Eduard nu se putea căsători cu o femeie divorţată, a preferat să abdice după mai puţin de un an de domnie, decât să re­nunţe la ea.

printul-harry-meghan-markle-printul-william-kate-middleton.jpg


Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute de la Palatul Kensington, unde stau cu Prinţul William şi Kate Middleton
foto: Getty

Astăzi, ca o ironie, Prințul Harry se pregătește să se mute la Frogmore împreună cu Meghan Markle, locul unde Eduard și Wallis sunt îngropați. Drumurile celor doi prinți se despart și, în timp ce Harry vrea să se concentreze pe proaspăta lui viață de bărbat însurat, William, mai responsabil, se pregătește să devină Prințul Țării Galilor. „Este cam dictatorial”. Așa este caracterizat Harry de câteva surse din preajma Casei Regale, conform DayliMail.co.uk.

Cu toate că își iubește nepoții iar Meghan are o relație civilizată cu Kate Middleton, în ciuda diferențelor culturale, Harry este la fel de determinat pentru a se muta de la Palatul Kensington. În prezent, ei locuiesc într-o casă cu două camere de pe domeniul Palatului Kensington, dar niciodată nu și-au pus problema că ar putea locui aici pe termen lung, mai ales acum, când Meghan așteaptă un copil.

Noua casă a cuplului regal este, de fapt, un conac de 10 camere, înconjurat de vegetație. Până când Harry și Meghan se vor muta, la conac se va munci din greu pentru diverse lucrări de renovare. Cei doi își doresc să-și amenajeze și o sală de gimnastică și un studio pentru yoga, marea pasiune a lui Meghan.

Loading...

Citește și

 • printul Harry, Meghan Markle, nunta, 19 mai 2018, castelul Windsor

  Prima criză în cuplul prinţul Harry şi Meghan Markle a avut loc recent! La o cursă hipică la care proaspeţii însurăţei au participat, un bărbat a sărutat mâna ei. Acest lucru nu i-a plăcut lui Harry, care nu acceptă nici planul lui Meghan de a cumpăra o proprietate în Malibu, SUA.

 • Prinţul Harry, care seamănă leit cu prinţul Filip, împreună cu Meghan Markle, în Australia

  Prinţul Harry seamănă leit cu bunicul lui, prinţul Filip, duce de Edinburgh. Un fotograf al Casei Regale a descoperit acest lucru.

 • printul harry si meghan

  Cea mai nefericită treabă atunci când vine vorba de porecle este că, întotdeauna, cei din jur au ultimul cuvânt de spus atunci când e vorba despre a ta. Nici măcar regalitățile nu scapă de momentele jenante atunci când se trezesc cu câte o etichetă de care, probabil, nu mai scapă toată viața.

 • printul harry si meghan markle, in turneul din australia

  Prințul Harry și Meghan Markle i-au luat pe australieni prin surprindere și au făcut o plimbare prin Hyde Park, în Sidney. Trecătorii au fost luați prin surprindere iar cuplul regal a fost rapid înconjurat de o mulțime de oameni, forțele de ordine chinuindu-se din răsputeri ca să îi protejeze pe Meghan și pe Harry.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1