Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle pleacă de la Palatul Kensington

Ultima actualizare:

Drumurile Prinților Harry și William se despart. Căsnicia Ducelui de Sussex cu Meghan Markle i-a grăbit acestuia decizia de a pleca de la Palatul Kensington. Cei doi se vor muta la Frogmore. Motivul? Vrea să scape de viața de lux de la Palatul Regal.

Pare a fi un scenariu de film. Eduard al VII-lea, fratele lui George al VI-lea, abdica din dragoste pentru amanta lui, americanca Wallis Simpson, stârnindu-i cumnatei sale, Regina Elisabeta, un profund dispreț.

Wallis Simpson (1895‑1986) a rămas o figură aparte în galeria amantelor ce­lebre, deoarece, pentru ea regele Marii Britanii a renunţat la tron. Când l‑a cunoscut pe prinţul Eduard, în 1934, Wallis avea un divorţ la activ şi era recăsătorită cu un ofiţer american. Nu era o frumuseţe, nici prea tânără, însă şarmul şi inteligenţa ei l‑au cucerit iremediabil pe prinţ (devenit rege în anul 1936).

Pentru că, în calitate de şef al Bisericii Anglicane, Eduard nu se putea căsători cu o femeie divorţată, a preferat să abdice după mai puţin de un an de domnie, decât să re­nunţe la ea.

Astăzi, ca o ironie, Prințul Harry se pregătește să se mute la Frogmore împreună cu Meghan Markle, locul unde Eduard și Wallis sunt îngropați. Drumurile celor doi prinți se despart și, în timp ce Harry vrea să se concentreze pe proaspăta lui viață de bărbat însurat, William, mai responsabil, se pregătește să devină Prințul Țării Galilor. „Este cam dictatorial”. Așa este caracterizat Harry de câteva surse din preajma Casei Regale, conform DayliMail.co.uk.

Cu toate că își iubește nepoții iar Meghan are o relație civilizată cu Kate Middleton, în ciuda diferențelor culturale, Harry este la fel de determinat pentru a se muta de la Palatul Kensington. În prezent, ei locuiesc într-o casă cu două camere de pe domeniul Palatului Kensington, dar niciodată nu și-au pus problema că ar putea locui aici pe termen lung, mai ales acum, când Meghan așteaptă un copil.

Noua casă a cuplului regal este, de fapt, un conac de 10 camere, înconjurat de vegetație. Până când Harry și Meghan se vor muta, la conac se va munci din greu pentru diverse lucrări de renovare. Cei doi își doresc să-și amenajeze și o sală de gimnastică și un studio pentru yoga, marea pasiune a lui Meghan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net