Meghan Markle se trezeşte la 4.30 în fiecare dimineaţă. Ce ritual strict are ducesa de Sussex

meghan.jpg

meghan markle
Meghan Markle se trezeşte la ora 4.30, înaintea personalului
Foto: GettyImages

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, a devenit mamă în urmă cu cinci luni, dar nu a renunţat la implicarea în diferite evenimente cu scop caritabil şi nici la rutina strictă pe care şi-a creat-o de-a lungul timpului. În poveştile pentru copii viaţa duceselor şi a prinţeselor este întotdeauna una lipsită de probleme şi obstacole, de regului stricte sau de interdicţii. În realitate, existenţa ducesei de Sussex nu este nici pe departe una complet roz. Deşi nu trebuie să ajungă la muncă la o oră fixă şi să facă faţă traficului de la orele de vârf, Meghan se trezeşte în fiecare dimineaţă la o oră la care doar cocoşii sunt pregătiţi de o nouă zi. La 4.30 ducesa de Sussex îşi începe activitatea. Iată care este motivul pentru care soţia prinţului Harry face acest lucru.

Meghan Markle are un ritual pe care îl respectă cu sfnţenie. Deşi ar putea să lenevească în pat, căci nu este necesar ca ea să se lupte cu traficul infernal şi cu aglomeraţia urbană, ducesa preferă să se trezească la o oră la care mulţi dintre noi dorm profund. La 4.30 ea îşi începe activitatea, spre nefericirea personalului regal care trebuie să fie prezent la datorie începând cu cele mai mici ore indicate de orologiu. Motivul pentru care Meghan se trezeşte atât de devreme este unul cât se poate de simplu. Ducesa doreşte să aibă timpul necesar pentru a-şi atinge obiectivele de peste zi, iar pentru a fi pregătită de muncă este necesar să se simtă liniştită şi relaxată.

meghan-markle-cercei_0.jpg

meghan markle
Meghan Markle are un ritual pe care îl respectă cu sfinţenie
Foto: Profimedia

Meghan Markle se relaxează practicând yoga

Soția prințului Harry își începe ziua cu orele de yoga și spre deosebire de alte persoane care nu se pot trezi fără să consume o cană generoasă de cafea, Meghan Markle evită cofeina, preferând un pahar cu apă minerală la prima oră a dimineții. Se pate că înainte să îi devină soție prințului Harry, Meghan Markle i-ar fi propus și acestuia să renunțe la cafea, potrivit thesun.co.uk. Mai mult decât atât, prinţul Harry a renunţat şi la fumat de dragul soţiei sale.

meghan-markle-print-harry-copil-bona.jpg

meghan markle
Prinţul Harry a renunţat la cafea şi la ţigări, la rugămintea lui Meghan Markle
Foto: GettyImages

Cum arată o dimineaţă perfectă pentru ducesa de Sussex

Pentru un plus de bunădispoziţie, Meghan Markle şi-a creat un playlist cu melodiile preferate. Lista cu acestea a fost disponibilă, la un moment dat, publiclui larg, căci Meghan deţinea un blotg personal în vremea în care nu era o figură atât de cunoscută şi nu era implicată într-o relaţie amoroasă cu prinţul Harry. Ea a fost nevoită să îşi defiinţeze blogul atunci când a intrat oficial în familia regală a Marii Britanii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1