Meghan Markle se întoarce pe micile ecrane! Îşi va "împrumuta" vocea unui documentar Disney

meghan.jpg

meghan markle
Meghan Markle se întoarce pe micile ecrane
Foto Gettyimages

Casa Regală a Marii Britanii a fost cutremurată din temelii atunci când ducii de Sussex au decis să părăsească reşedinţa şi să renunţe la titluri pentru a începe o nouă viaţă la mii de kilometri depărtare, în Canada. După ce cuplul rebel a părăsit Marea Britani, în presa internaţională au apărut o multitudine de speculaţii privind afacerile de viitor ale celor doi. Iată că Meghan Markle nu a pierdut deloc timpul şi a găsit un proiect pe placul său pentru care va depune timp şi energie.

Meghan Markle a avut o viaţă trrăită în lumina reflectoarelor chiar înainte de a-l cunoaște pe cel care avea să îi devină soț. În scurta carieră de actriță, Meghan s-a remarcat prin rolul deținut în serialul Suits, dar se pare că nu dorește să se întoarcă la zumzetul de la Hollywood în ciuda faptului că a primit oferte financiare caree cu greu ar putea fi ignorate de oricine.

meghan-markle-suits.jpg

meghan markle suits
Meghan Markle, în rolul lui Rachel Zane, în serialul Suits

Meghan visează să întruchipeze cândva un personaj dintr-un film cu superoi, însă până va veni acel moment se pare că a acceptat să colaboreze cu Disney. Disney Nature a anunțat că Ducesa de Sussex va nara documentarul Elephant care va fi lansat pe platforma Disney+ pe data de 3 aprilie. „Elephant”, regizat de Mark Linfield, Vanessa Berlowitz şi Alastair Fothergill, va avea premiera pe Disney+ în aceeaşi zi cu documentarul „Dolphin Reef”, narat de actriţa Natalie Portman.

Talentul actoricesc al ducesei de Sussex, contestat vehement de fratele său

Tom, fratele ducesei de Sussex, nu a ratat ocazia de a arunca cu noroi în sora mai mică. El a susținut că Meghan nu va fi niciodată o actriță celebră, ci una de duzină, neînsemnată, pe care regizorii și producătorii de film nu se vor lupta să o angajeze.

profimedia-0494510294.jpg

meghan markle si tatal sau
Meghan Markle s-a îndepărtat de tatăl său după ce acesta a jignit-o în repetate rânduri
Foto profimedia

„Meghan ar trebui să nu mai fie cu nasul pe sus, să își sune tatăl și să facă pace cu cei din familia sa”, a conchis, pe un ton aspru, Tom Markle. „Am vorbit cu tata la telefon şi recunoaşte că a procedat greşit în anumite chestiuni, vrea doar să se împace cu Meghan şi să îşi vadă nepotul, căci nu mai are mult de trăit”, a declarat Tom, conform dailymail.co.uk.

Loading...

Citește și

  • meghan markle si thomas markle

    Meghan Markle şi prinţul Harry au luat decizia de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii la începutul anului 2020, însă tatăl fostei actriţe continuă să o atace pe aceasta şi să îi adreseze cuvinte acide. Thomas Markle a vorbit în numeroase dăţi despre faptul că Meghan Markle este nerecunoscătoare Casei Regale şi a subliniat că are o atitudine sfidătoare la adresa reginei. Pe de altă parte, Meghan a hotărât să se îndepărteze de tatăl care aruncă cu venin şi să îşi refacă viaţa departe de răutăţile acestuia, în Canada, alături de prinţul Harry şi de fiul lor, Archie Harrison. Se pare că Thomas Markle doreşte totuşi să ajungă la un consens cu fiica sa şi, pentru a obţine iertarea ei, a apelat la fiul său, Tom.

  • ducesa de susseex

    Casa regală a Marii Britanii s-a aflat din nou în centrul atenţiei şi a devenit ţinta unor critici foarte aspre odată cu evenimentul cunoscut, în mod general, sub denumirea de Remembrance Day. În ziua de 11 noiembrie, britanicii îşi aduc aminte de membrii forţelor armate care au murit în timpul Primului Război Mondial, iar membrii Casei Regale participă la un moment de comemorare închinat lor. Anul acesta, Meghan Markle a devenit ţinta unor vorbe dure după ce a decis să poarte la eveniment un palton creat de către Stella McCartney. Care este motivul pentru care o simplă ţinută a atras un val de critici este întrebarea căreia publicaţia dailymail.co.uk i-a găsit răspuns.