Meghan Markle a renunţat la prieteni şi încă nu e pregătită să rămână însărcinată

Meghan Markle prieteni insarcinata

Meghan Markle la nunta cu printul Harry, după care a renunţat la prieteni, însă nu a rămas însărcinată
Meghan Markle s-a măritat cu prinţul Harry la 19 mai, apoi a renunţat la prieteni, dar încă nu a rămas însărcinată
Foto: GuliverGetty Images

Meghan Markle a renunţat la prieteni după ce s-a măritat cu prinţul Harry (33 de ani) şi nu va rămâne curând însărcinată.

Meghan Markle (37 de ani) nu ştie în cine să mai aibă încredere, de aceea nu mai are prieteni, şi nu are de gând să rămână însărcinată deocamdată. A fost nevoită să rupă legăturile cu prietenii din cercul ei după ce a intrat în familia regală britanică. A păstrat doar foarte puţine persoane cu care păstrează legătura. Duce o viaţă foarte discretă. Rămâne însă cel mai apropiată de mama ei, Doria Ragland, care s-a mutat recent în Marea Britanie ca să fie lângă ea.

Britanicii sunt nerăbdători ca Meghan să rămână însărcinată cu prinţul Harry. Numai că ea nu se grăbeşte. Şi asta dintr-un motiv întemeiat. În octombrie, cuplul principal va pleca în primul turneu oficial în Australia, Noua Zeelanda, insulele Tonga şi Fidji, zone cu risc de infectare cu virusul Zika, boală foarte periculoasă mai ales pentru femeile însărcinate. Meghan Markle trăieşte discret fără prieteni şi încă nu este decisă să rămână însărcinată.

loading...
Loading...