Meghan Markle a lansat o carte pentru copii! Povestioara a fost inspirată chiar de Prințul Harry și fiul lor, Archie

Ultima actualizare:

    Meghan Markle este autoarea unei cărți pentru copiiFoto: Arhivă
Meghan Markle este autoarea unei cărți pentru copiiFoto: Arhivă

Ducesa de Sussex a lansat o carte pentru copii, numită „The Bench”, care a fost lansată marţi în Regatul Unit. Momentan, cartea nu a reuşit să ajungă în topul celor mai bine vândute apariţii editoriale, însă se bucură totuși de succes.

Volumul lui Meghan Markle nu a intrat în top 200 Amazon UK în ziua lansării, în timp ce albumul foto „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”, proiect al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a ajuns pe locul al doilea la debut şi încă se află în listă, potrivit presei britanice.

„The Bench (Banca)” a fost anunţată de Ducesa de Sussex luna trecută. Cartea a fost inspirată de o poezie pe care actrița a scris-o pentru Prinţul Harry, soţul ei, de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut primul lor copil, Archie. Ea explorează legătura specială dintre un tată şi fiul lui, văzută prin ochii mamei. Ducesa a fost inspirată de relația frumoasă dintre Prințul Harry și micuțul Archie.

În Marea Britanie, unde a fost lansată marţi, „The Bench” este vândută pentru 12,99 lire sterline/ exemplar. În prima zi, în topul vânzărilor Amazon UK, ea a ajuns pe locul 205 şi pe locul 60 în lista celor mai bine vândute cărţi pentru copii.

Nu este cunoscut dacă Meghan Markle a primit un avans pentru carte sau dacă veniturile obţinute vor fi donate în scop caritabil, dar un expert de branding a sugerat că i-ar fi adus deja 500.000 de lire sterline. Cartea lui Meghan Markle a fost ilustrată de Christian Robinson și are 34 de pagini. Varianta audio a cărții este recitată chiar de Ducesa de Sussex.


    Foto: Captură
Foto: Captură

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net