Meghan Markle, învinsă din nou de Kate Middleton

Ultima actualizare:
Kate Middleton, cea mai influentă în modă, a învins-o pe Meghan Markle
Kate Middleton, cea mai influentă în modă, a învins-o pe Meghan Markle

Meghan Markle a fost din nou învinsă din nou de Kate Middleton. Ea se situează pe locul doi în topul topul personalităţilor britanice care influenţează cumpărătorii americani în privinţa modei.

Meghan Markle (37 de ani) a fost din nou învinsă din nou de Kate Middleton (36 de ani). Ea se situează pe locul doi în topul personalităţilor britanice care influenţează cumpărătorii americani în privinţa modei, cu 35% din voturile exprimate într-un sondaj de ultimă oră. Soţia prinţului William se situează pe primul loc cu 38% din voturi. Pe locurile următoare s-au situat prinţul Harry (34 de ani), cu 32% şi prinţul William cu 27% . Kate convinge cel mai bine cumpărătorii din SUA să aleagă produse vestimantare din SUA. Ea a reuşit să o învingă pe cumnata sa, Meghan, care este americancă, în acest top. Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost desemnată nu demult cea mai influentă membră a familiei regale în modă şi într-un top realizat de compania eBay.

Kate Middleton a influenţat cel mai mult alegerile vestimentare ale clienţilor acestei platforme online, după cum rezultă dintr-un raport anual al companiei, citat de ziarul “Evening Standard”. Kate a avut un impact mai mare decât Meghan, ducesa de Sussex, asupra cumpărăturilor care s-au făcut pe eBay. Hainele de gravidă pe care le-a purtat în timp ce era însărcinată cu prinţul Louis au generat mai multe căutări pe site-ul companiei decât oricare alt membru al familiei regale pe parcursul anului trecut. Meghan, care este cunoscută pentru eleganţa stilului său, s-a situat pe locul doi în top. Rochia ei de mireasă, marca Givenchy, pe care a purtat-o în timpul cununiei cu prinţul Harry, a dus la o creştere cu 60% a căutărilor în privinţa creaţiilor acestui designer. Însă, având în vedere popularitatea actriţei din serialul “Costume”, este surprinzător că Meghan Markel a fost învinsă de Kate Middleton drept cea mai influentă membră a familiei regale în modă.


    Kate Middleton, cea mai influentă în modă, a învins-o pe Meghan MarkleFoto: GuliverGetty Images
Kate Middleton, cea mai influentă în modă, a învins-o pe Meghan MarkleFoto: GuliverGetty Images

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net