Meghan Markle a dezvăluit care e alimentul secret care o menține frumoasă

000_zo2ix.jpg

meghan markle
Meghan Markle își prepară această rețetă la fiecare mic dejun
Foto: AFP

Mulți am fi tentați să spunem că Meghan Markle este încă o femeie tânără și acesta e secretul frumuseții sale, însă logodnica Prințului Harry a dezvăluit că există totuși un aliment pe care-l consumă la fiecare mic dejun pentru a-și menține tenul tânăr.

Meghan Markle nu apelează la operații estetice sau tratamente faciale cu diverse loțiuni. Tot ce face este să-și păstreze un stil de viață sănătos, iar asta implică și consumul de alimente sănătoase.

Într-un interviu pentru revista britanică Glamour, fosta actriță a dezvăluit ce își prepară periodic la micul dejun pentru a-și menține pielea strălucitoare și netedă: „Pe măsură ce înaintez în vârstă, abordarea mea față de procesul de îmkbătrânire este diferită [...] Am grijă de pielea și de corpul meu și nu am grijă de mine doar din motive estetice, dar pentru că felul cum mă simt este influențat de ceea ce mănânc, cât de mult mă odihnesc și cât de multă apă beau”, a dzvăluit Meghan.

În consecință, viitoarea ducesă are o rețetă specială pentru frumusețe, care nu este deloc complicată, dar nici foarte ieftină: fulgi de ovăz cu banane sau alte fructe, peste care adaugă miere de manuka și polen de albine. Dintre aceste ingrendiente, mierea de manuka este cea mai costisitoare la noi în țară, însă are numeroase beneficii pentru sănătate.

loading...
Loading...

Citește și

  • printul harry

    Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle va fi transpusă într-un film artistic, care va fi difuzat în spațiul britanic înainte de nunta celor doi îndrăgostiți. Doi actori care seamănă lei cu Harry și Meghan vor intra în pielea prințului și a fostei actrițe pentru a dezvălui, în detaliu, cum s-a înfiripat idila lor.

  • printul harry meghan markle

    Prințul Harry (33 de ani) și Meghan Markle (36 de ani) urmează să se căsătorească pe 19 mai, eveniment așteptat cu nerăbdare atât de cei doi îndrăgostiți, cât și de admiratorii Familiei Regale britanice.o sursă apropiată lor a mărturisit că prințul și fosta actriță și-au făcut deja planuri pentru viitorul apropiat.