Mărturia șocantă a tânărului care a ucis 7 copii într-o școală din Kazan: "M-am crezut Dumnezeu"

Ultima actualizare:

    Atacatorul a ucis 9 persoaneSursă foto: Arhivă personală
Atacatorul a ucis 9 persoaneSursă foto: Arhivă personală

Ilinaza Galyaviev, adolescentul de 19 ani care a comis un atac armat în dimineaţa zilei de marţi, 11 mai, într-o şcoală din Kazan, Federaţia Rusă a fost reținut de polițiști. Aceștia au făcut public un scurt clip video tulburător în care apare cel care a curmat viața a 9 persoane, între care 7 copii.

Ilinaza Galyaviev a fost arestat de oamenii legii la scurt timp după teribila faptă. Potrivit primelor cercetări, el ar fi absolvit acum patru ani şcoala în care a comis atacul armat.

În luna aprilie, acesta a fost exmatriculat de la facultatea pe care o urma, după ce nu a mai fost la ore din ianuarie 2021. Profesorii de la colegiu îl descriu pe acesta ca fiind un tânăr liniştit şi care nu obşinuia să intre în conflicte. Cu toate acestea, se pare că băiatul avea o fascinație pentru arme întrucât în luna aprilie a acestui an a obținut un permis de port armă. Tatăl adolescentului susține că nu a observat modificări în comportamentul fiului său și că nu bănuia nici măcar o clipă că adolescentul ar comite o asemenea faptă. 

Pe canalul său de Telegram, cu câteva ore înainte de a comite atacul armat, adolescentul a scris că intenţionează să „ucidă un număr mare de deşeuri bio, după care să se sinucidă”. Atacatorul a fost însă capturat de polițiști înainte de a-și duce misiunea sfârșit. În imaginile făcute publice de către oamenii legii se poate observa cum adolescentul are un comportament neobișnuit, fiind deosebit de agitat și strigându-și nemulțumirile.Confesiunea pe care a făcut-o polițiștilor este absolut cutremurătoare. 

„M-am crezut Dumnzeu. Pur şi simplu am conşientizat asta, iar vara în mine s-a trezit un monstru şi am început să-i urăsc pe toţi. Eu mereu i-am urât pe toţi. Nu încercaţi să-mi asociaţi vreo prostie psihologică. Nimeni nu mi-a zis, singur am conştientizat, acum două luni, că sunt Dumnezeu. Iniţial i-am spus mamei despre acest lucru. Eu mamă nu am, ea nu-mi este mamă. Nu am părinţi, vă urăsc pe toţi. Nu am mamă, am renunţat la toţi. Femeia care m-a născut nu-mi este mamă”, le-a spus adolescentul anchetatorilor.

Bilanțul atacului comis de Ilinaza este tragic: cel puţin nouă persoane au fost ucise, între care şapte copii. Peste 20 oameni au fost răniţi, între care 15 copii. Şase copii sunt internaţi în spital în stare gravă.

Aici puteți vedea clipul video făcut public de către polițiști 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net