Mama şi fiica s-au “tunat” ca să semene

Mama fiica operatii estetice

Ş+au umflat buizele
Sandra şi Mariah şi-au introdus amândouă acid hialuronic în buze
captură video

Mama și fiica s-au “tunat pentru că lumea le spunea că nu seamănă suficient de mult. Sandra, de 45 de ani și Mariah, de 21 de ani, din Los Angeles au făcut acest pas cu prilejul aniversării celei mici.

Mama, Sandra, în vârstă de 45 de ani, şi fiica, Mariah, de 21 de ani, s-au “tunat ca să semene una cu alta. Şi-au introdus amândouă acid hialuronic în buze ca să le umfle la fel. Sora femeii, Jen, le-a cerut să nu facă aşa ceva, fiindcă "e cel mai ridicol lucru din câte a văzut". Însă Sandra nu a vrut să audă. Ea a cumpărat injecţiile cu acid hialuronic când Mariah a împlinit vârsta de 21 de ani. Au mers împreună la o clinică din Los Angeles şi au spus doctorilor să le umfle buzele la fel ca să semene, în sfârşit.

Şi-a făcut atâtea operaţii estetice, dar nicio rinoplastie! De ce nu şi-a micşorat niciodată nasul Barbra Streisand?

Mama a fost încântată

Mai întâi, doctorii i-au modificat buzele mamei. Apoi au remodelat buzele fiicei, luând ca model pe cele ale femeii care i-a dat viaţă. Sora Sandrei, Jen, care le-a însoţit, a încercat până în ultima clipă să le facă să se răzgândească. Apoi, când le-a văzut pe amândouă cu buzele umflate, s-a îngrozit. Când s-a uitat în oglindă, şi Mariah a fost şocată, văzându-se “umflată şi botoasă”. Nu mai putea vorbi şi mătuşa nu a ratat ocazia să-i strige: “Ţi-am spus eu!” În schimb, Sandra a fost încântată de rezultat. “Sunt cea mai tare mamă din lume. Acum semăn în sfârşit cu fata mea”, a spus ea. Mama și fiica s-au “tunat pentru că lumea le spunea că nu seamănă destul.

 

Loading...

Citește și

  • A fost una dintre cele mai atrăgătoare actriţe americane, însă nu-şi doreşte să trăiască din amintiri. Demi Moore face tot ce poate pentru a fi din nou tânără şi chipeşă. Rezultatul lasă de dorit.

  • Angelina Jolie a apelat la operaţii estetice, în 2005, ca să fie perfectă pentru Brad Pitt, cel mai dorit bărbat al vremurilor respective.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1