Măicuțele pozează în prostituate! Motivul incredibil

maicuta_sexy.jpg

maicuta sexy
Măicuțele se deghizează în prostituate pentru a salva femeile de traficanții de persoane
foto: brunofunnyshop.ro

O „armată” de măicuțe călătorește prin toată lumea și pozează în prostituate pe străzi și în moteluri. Nu au încredere în nimeni și încearcă să realizeze un lucru pe care autoritățile încearcă să îl facă de mult timp. Motivul pentru care călugărițele fac asta este unul inedit și are un scop nobil.

„Aceste surori nu au încredere în nimeni”, susține John Studzinski, filantropistul și bancherul care prezidează organizația Talitha Kum, care luptă împotriva traficului de persoane. „Nu au încredere în guverne, nu au încredere în corporații și nu au încredere în Poliția locală. În unele cazuri, nu pot avea încredere în clerul masculin”, a mai adăugat bărbatul, citat de viralwomen.com.

coordonatoare_talitha_kum.jpg

talitha kum
Ele sunt coordonatoarele organizației Talitha Kum
foto: talithakum.info

 

Astfel, motivul pentru care măicuțele se expun unui risc imens este unul nobil. Acestea încearcă să prevină și să combată traficul de persoane, și, mai ales, încearcă să salveze femeile și copiii ținuți prizonieri de către traficanții de ființe vii. 

Loading...

Citește și

 • peter o'toole sian phillips

  Legendarul Peter O’Toole a avut o viață tumultuoasă. I-au plăcut femeile la fel de tare pe cât i-a plăcut băutura. Detalii senzaționale din viața actorului au fost dezvăluite într-o nouă biografie.

 • Prostituate de lux Guresoaie Despina mirela

  Îngrozite de puşcărie! Cele trei tinere, acuzate de proxenetism în dosarul „Prostituade de lux”, au devenit peste noapte sfioase, umile, dar şi pioase. În frunte cu Diana Gureşoaie, fetele s-au bătut, joi (12 februarie), în declaraţii pentru a-i convinge pe judecători să nu le arunce după gratii.

 • profesoara sex elevi minori

  Un alt caz șocant a avut loc în Statele Unite ale Americii. O profesoară și-a ademenit elevii cu poze provocatoare pentru a-i convinge să facă sex cu ea. Femeia preda spaniolă la Liceul Central din Chattanooga. Rebecca Feher (24 de ani) a fost prinsă de poliție și acuzată de viol și abuz de statutul de personal didactic.

 • sex la birou

  Biroul de la muncă nu este cel mai romantic decor pentru a întreține relații sexuale, însă este, cu siguranță, o fantezie des întâlnită. De cele mai multe ori, angajații marilor corporații visează să iasă din rutina zilnică de la locul de muncă, dar nu oricum, ci printr-o partidă de sex chiar pe birou.