Macron iubeşte un bărbat?

Ultima actualizare:

    Alexandre Benalla, 26 de ani,  îl însoţeşte pretutindeni pe Emmanuel  Macron, din 2017 şi până în prezentFotografii: EPA
Alexandre Benalla, 26 de ani, îl însoţeşte pretutindeni pe Emmanuel Macron, din 2017 şi până în prezentFotografii: EPA

C’est scandaleux! Emmanuel Macron, 40 de ani, este acuzat de presa franceză că are o relaţie amoroasă secretă cu Alexandre Benalla, paza lui de corp. Benalla, de 26 de ani, beneficia de un tratament preferenţial şi de un salariu de 125.000 euro pe an. Macron a dezminţit relaţia.

Scandal de proporţii la Champs Elysee! Emmanuel Macron este luat la ţintă de presa din Hexagon şi acuzat că are o relaţie homosexuală cu paza lui de corp, marocanul Alexandre Benalla, de 26 de ani. Deşi este căsătorit din 2007 cu fosta lui profesoară din liceu, Brigitte Macron, 65 de ani, actualul preşedinte francez e bănuit că ar avea o altă orientare sexuală. „Daily Mail” susţine că mâna dreaptă a preşedintelui francez ar avea pe mână inclusiv codurile de activare a butonului nuclear. 

Benalla, fiul unor emigranţi marocani, a fost angajat cu 125.000 de euro pe an pentru a-l păzi pe Macron, până vinerea trecută, când preşedintele a fost silit să îl demită după ce a fost filmat în timp ce lovea cu sălbăticie un protestatar. Incidentul violent a avut loc în luna mai, în timpul unor manifestaţii de stradă. 

Filmarea a fost făcută publică abia în urmă cu nouă zile, dar Macron a aşteptat până în ultima clipă până să semneze demsia lui Benalla. De aici, au apărut zvonuri că relaţia dintre Macron şi paza lui de corp ar fi una mai mult decât profesională. Jurnaliştii francezi au descoperit că marocanul este nelipsit din preajma preşedintelui încă de la venirea sa la Palatul Champs Elysee. Conform unor surse citate de „Voici”, Benalla ar avea pe mână inclusiv cheile de la proprietatea privată deţinută de Brigitte Macron.


    Brigitte Macron şi actualul  preşedinte francez sunt  căsătoriţi din 2007
Brigitte Macron şi actualul preşedinte francez sunt căsătoriţi din 2007

În ultimele 18 luni, tânărul marocan a devenit unul dintre apropiaţii cuplului prezidenţial. Benalla a crescut într-o suburbie a oraşului Evreux, din Normandia, a devenit activist al Partidului Socialist, în adolescenţă, şi după ce s-a împrietenit cu Eric Plumer, directorul unei firme de pază şi protecţie, a fost propulsat să îl apere pe Francois Hollande. În această perioadă ajunge să îl cunoască pe Macron, care se pregătea să înfiinţeze partidul En Marche! Benalla a lucrat pentru Partidul Socialist până în 2012, când a fost dat afară pentru că a părăsit locul accidentului după un incident în trafic, cu un vehicul în care se afla ministrul Industriei Arnaud Montebourg. În 2017 a fost angajat de Macron, pentru care a lucrat până vinerea trecută. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net