Lufthansa reia zborurile către 20 de destinaţii de la jumătatea lunii iunie!

lufthansa-avion-afp.jpg

Avion Lufthansa
Lufthansa discută cu guvernul german un program de salvare de peste 9 miliarde de deuro
Foto: AFP
Citeste tot despre: 

Vești bune! Lufthansa va relua zborurile către 20 de destinaţii de la jumătatea lunii iunie, inclusiv către unele centre de vacanţă, a anunțat un purtător de cuvânt al companiei.

Între aceste destinaţii se află Mallorca, Creta, Rhodos, Feroe, Veneţia, Ibiza şi Malaga, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că zborurile vor porni de la aeroportul din Frankfurt. Alte destinaţii vor fi anunţate la sfârşitul săptămâni, conform news.ro.

Extinderea numărului de destinaţii are loc la mai puţin de două săptămâni după ce Lufthansa a prezentat planurile de a relua zborurile către destinaţii precum Los Angeles, Toronto şi Mumbai, începând din iunie, pe măsură ce se pregăteşte să îşi reia activităţile care au fost practic blocate din cauza crizei cornavirusului.

Lufthansa, împrumut de la guvernul german

Lufthansa a anunţat joi că se află în negocieri avansate cu guvernul german pentru a ceda statului o participaţie  de 20% în schimbul unei injecţii de capital. Împrumutul va trebui returnat până la sfârşitul anului 2023, potrivit presei locale.  Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, a spus că Lufthansa va trebui să ramburseze împrumutul de îndată ce va reveni la profit.

Loading...

Citește și